Arama sonuçları: *

1. B

Itopyadan rampage loopy 950W kasa

arıza değil deme sebebimde elektronik bir ses bobin sayısı ne kadar fazla ise o kadar az olur coil whine sesi mesela bu konuda rxt 4000 serisinde bir ekran kartı vardı onda bobin sayısı 20 ama başka bir karta bakıyorsun 12 yada 10 bu ses bu yüzden oluşuyor bir arıza yada bozukluk olmadığı için...
  2. B

değişim yapmazlar o normal çünkü coil whine bir arıza değil. fikirleriniz için teşekkürler
  3. B

şans işi derken coil whine sesi olmayan kartın da gelme ihtimali var anlamında mı? 1734870731 yoksa her asus dual rx7700xt de bu ses var mı
  4. B

doğru biliyorum ama değilmi coil whine problemi mevcut o seride
  5. B

zaten bu sistemle attığım sistem arasındayım arasında olma sebebimde coil whine problemi bu ekran kartında coil whine probleri olduğunu duydum.
  6. B

Rampage LOOPY PLUS ARGB USB3.0 Tempered Glass Siyah 950w 80+ Mid Tower Gaming Kasa Bu kasa hava sirkülasyonu nasıl bir de güç kaynağı ile ilgili bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. 1734867637 aynı zamanda itopyadan bu sistemi almayı düşünmekteyim sizce alınır mı...
  7. B

Ryzen5 5600& rtx4060 mı? yada ryzen 5 7600& rtx4060 mı?

600W yeterli olurmu yoksa ilerde ne olur ne olmaz değişiyim mi?
  8. B

teşekkür ederim önerilerin için
  9. B

30K 1734794542 bide şimdi hangi mağzadan almam gerektiği arasında falan da kaldım çünkü elektronik alet bunlar her türlü arıza falan olabilir beni çok uğraştırmayacak bir mağaza lazım
  10. B

Arkadaşlar şimdi sıfırdan sistem topluyorum ama hangi işlemciyi alacağım arasında takıldım şimdi herkes ryzen 5 7600 diyecek ama bir andan bütçemi de düşündüğüm için ikisi arasında kaldım Bu arada kasa falan da alacam o yüzden bütçe yetiremedim ryzen 5 7600 e fakat eğer ki derseniz ryzen 5 7600...
  11. B

İtopyadan hazır sistem alınır mı? (İnternet üzerinden alınacaktır)

Güvenmemek demeyelim de müşteri hizmetleri hakkında pek iyi şeyler duymadım bazılarına ayıplı mallar gönderip iade konusunda falan zorluk yaşatmışlar o yüzden açıkcası korkarak temkinli yaklaşım sergilemeye çalışıyorum.
  12. B

Yardımın için teşekkürler dikkate alacağım ☺️
  13. B

Yani yaptırabilirim 1734690977 Bütçe de çok yok maks 30 bin
  14. B

İşlemci fanı konusunda bende öyle düşünmekteyim fakat sistemi aldıktan 1 ay sonra değiştirecem fanı ancak 30 bin bandında başka bir sistem önerin varsa o da değerlendirilebilir
  15. B

Peki sistem hakkındaki düşünceniz neler yani pek anlamıyorum sistemlerden o yüzden sormaktayım 1734683115 Peki sizce şubeden mi alınmalı yoksa internet üzerinden alırsam başım fazla ağrır mı?
  16. B

Ne gibi bir sorun? Eksik parça vs gibi mi yoksa daha büyük bir sorun mu?
  17. B

Arkadaşlar yakın zamanda sistem almayı düşünüyorum fakat itopya konusunda tereddütlerim var sizin düşünceleriniz nelerdir birde altta bıraktığım sistem alınır mı...
Top Bottom