Arama sonuçları: *

1. heisenburger

WD 500GB Blue SN580 WDS500G3B0E 1699 TL

Fiyat konusunda yorum yapamıyorum ama ürün fena değil. Oyun için ikinci SSD olarak kullanıyorum, üzmedi şimdiye kadar.
  2. heisenburger

Machenike GX30 Gaming Kulaklık 1199 TL!

Düz gx30. Tak çalıştır daha mantıklı.
  3. heisenburger

Yapıyor maalesef. Ama ben çok terlerim genel olarak. Başka biri de cevaplarsa iyi olur
  4. heisenburger

Aynı model bende var. Yazılımı başarısız değil ancak çok eski duruyor ben kullanmıyorum. Onun haricinde ses kalitesi mikrofon vs parasının hakkını kesinlikle veriyor.
  5. heisenburger

❌İndirim Bitti! Gece Fırsatı: Vatanda sepette %8 + Seçili Ürünlerde %15 İndirim

Vatan çok sıkıntı. Pillere indirim gelmişti ondan dolayı bir sipariş vermiştim en son. Onu da iptal etmeye çalıştılar. Sıkıntı çıkarınca kupon vermişlerdi. Uğraşmaya değer gördüğüm bir site değil. Ucuz verseler bile bir sıkıntı çıkarıyorlar her türlü.
  6. heisenburger

❌İndirim Bitti! Gece Fırsatı: Vatanda sepette %8 + Seçili Ürünlerde %15 İndirim

%30-40 falan lazım ancak kurtarır. Diğer sitelere göre acayip pahalı.
  7. heisenburger

🔥İndirim Kablosuz kulaklık 1256tl

Ses kalitesi fena değil ama çabuk bozuluyor. Teknik servisi de ilgisiz bayağı.
  8. heisenburger

🔥İndirim Cosori 5.5L XXL Airfryer 1346₺🔥Kırmızı

Gördük aldık hocam teşekkürler
  9. heisenburger

🔥İndirim GANK net 200TL. kupon. Tüm ürünlerde geçerli.

GX30 kullanıyorum güzel kulaklık, rahat.
  10. heisenburger

Ugreen Örgülü USB Type-C Şarj ve Data Kablosu 2 Metre 261 TL

Watt değeri çok yüksek değil ama aşırı sağlam bir kablo. Birkaç yıldır kullanıyorum, Xbox kolunu bağlaması için kardeşime vermiştim en son. İhtiyacım olsa tekrar alırım.
  11. heisenburger

🔥İndirim Likecard 200TL üzeri 100TL indirim (LoL kodları-google play vb.) [Vodafone Özel]

Telefonsuz kaydolamadığım hiçbir siteye güvenmiyorum maalesef. Elimde 2 kod var boşa gidecek.
  12. heisenburger

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 29/7 indirimleri

Küçük kardeşime kulaklık lazım. Önerdiğiniz bir şey var mı? 3.5mm jak girişli lazım. Xbox için alınacak.
  13. heisenburger

🔥İndirim Razer Deathadder V3 Hyperspeed - 2150 TL

Hocam hepsinde değil de bir kısmında.
  14. heisenburger

Kendini bana karşı savunman gereksiz çünkü zaten umursamıyorum. Bana saldıran sensin. Ajazz senin elinde kırılmış olabilir bendeki sapasağlam. Forumda alanların %40 kadarı sıkıntı yaşamış gibi duruyor ancak yaşamayanlar da gül gibi kullanıyor. İlle tu kaka demenin bir anlamı yok. Kendini iyi...
  15. heisenburger

Niye üstüne aldın ki bunu? Marka takıntın olmasa üstüne alıp da cevap yazmazdın. Arada falan da kalmazdın ayrıca, bedava deseler bile sırf Çin malı olduğu için diğerine 5k para öderdin. Ben hayatım boyunca markaya çok az para ödedim. Aynısını siz yapın kaliteye para ödeyin diyorum, siz mağara...
  16. heisenburger

Deathadder v2'nin yanlarındaki kauçuk elime yapışıp kalkıyordu, öyle şeyleri söylemezler. Bir şey bildiklerinden değil, çok zengin bir firmayı daha da zengin etmek için kalitesiz mallarını bile överler. Mouse 8k alıcısı öyle ahım şahım pahalı bir şey değilken kutudan ayrı sattılar onu bile...
  17. heisenburger

Aynı modeli ben de kullandım, tam tersi Razer gıcırtı yaptı bende. Sürekli bağlantı kopması yaşıyordum. Habire yazılımı çöküyordu. Bunların hiçbirini Ajazz'da yaşamadım. Çok övdüğünüz o mouse markası 5k etmez. Monitör parasına fare alınmaz. Beğenmeyen Ajazz değil başka marka alır. 1752480214...
  18. heisenburger

Markaya takılmayın 700 liraya aldığım Çin malı mouse'un yazılımı bundan daha stabil. Lütfediyormuş gibi bir de bazı mouseların alıcısını ayrı satmaları yok mu 🤣🤣
  19. heisenburger

❌İndirim Bitti! GP Recyko Pro AA/AAA ve şarj cihazında indirim

Alt limitsiz de piller 700 lira olmuş. 180 liraya almıştım. Bu kuponu vereceğine küfür etse daha az zoruma giderdi herhalde.
Geri