Arama sonuçları: *

1. V

Steamde tanımdağım kişiler bana istek atıyor ve beni dolandırmaya çalışıyorlar.

Arkadaşlar öncelikle merhaba son günlerde steamde dolandırıcılardan çok fazla istek gelmeye başladı kabul edincede birsürü link gönderiyorlar bu neden oluyor eskiden bu kadar dolandırıcı istek atmıyordu ?
  2. V

Cs2de gpu kullanımı 85 iken cpu kullanımı 25 oluyor

arkadaşlar merhaba ekran kartım 4070 işlemcim ise i7 12700f cs2 oynarken değerleri merak edip baktım ve gpu kullanımının çok olduğunu ama cpu kullanımının az olduğunu fark ettim ve 400 fps alırken ateş edince bu fps değeri 290 lara düşüyor sizce normalmi ?
  3. V

Cs2'de ateş veya bomba atınca 60 fps drop yiyorum

arkadaşlar öncelikle merhaba ekram kartım 4070 işlemcim ise intel 12700f cs2de 320 fps alıyorum ancak yürüyünce veya silahla sıkınca 60 fps düşüyor ve silahla sıkarken donuyor bu neden oluyor ? teşekkürler
  4. V

Mousem kendi kendine saçma hareket ediyor

evet ayarları yaptıktan sonra oldu resetledim fakat helan sorun devam ediyor
  5. V

Mousem kendi kendine saçma hareket ediyor

Arkadaşlar öncelikle yakşamlar. mousem razer deathadder v2 x hyperspeed ben bu mouse özleştirmek ve dpi ayarı yapmak için razer synapse 3 uygulamasını indirdim ve mouseyi ayarladım ama ayarladıktan sonra mouse kendi kendine harket etmeye başladı sorunun pilde olduğunu düşündüm ve değiştirdim ama...
  6. V

Cs2'de 380 fps alırken şimdi 150 fps alıyorum

evet güncel 1734822147 evet abi, ayarlar aynı ve driverler öncesiyle aynı ama oyunun güncelleme gelmesiyle böyle olduğunu düşünüyorum teşekkürler 1734822775 monitörüm monitörüm 170 hz vsyncı düzeltim 60 fps arttı teşekkürler
  7. V

Cs2'de 380 fps alırken şimdi 150 fps alıyorum

Arkadaşlar öncelikle merhaba ekran kartım 4070 işlencim ise intel i7 12700f. Ben bilgisayara format attıktan sonra cs2de 230 fps farkı oluştu yani eskisine kıyasen daha az fps alıyorum. Bu neden oluyor ve çözümü nedir teşşekürler.
Geri