Arama sonuçları: *

1. A

Laptopuma hangi rami almalıyım

Kaç gb daha yükselteceksin.
  2. A

Ekran kartı bloğunu yıkamak

Çıkartılabilcek durumdamı?
  3. A

Ekran kartı bloğunu yıkamak

Çıkarsan ayrı ayrı alanlarda kabloları temas ettirmeden, pür dikkat yıkayıp en iyi şekilde kurutman gerekir.
  4. A

Öneri 4K oyunculuk için 144hz ve üzeri monitör önerisi lazım

Sana kalmış ben kendi açımdan yorumladım sadece,ben olsaydım öyle yapardım.
  5. A

Öneri 4K oyunculuk için 144hz ve üzeri monitör önerisi lazım

Hz. Düşük çok işe yaramaz bence 200 Hz. Laiklere bak
  6. A

God Of War Ragnarok Neden Oyundan Atıyor

İlk olarak elinde olandan başla elinde ne Var driver o zaman güncelle o olmazsa 16 yaparsım.
  7. A

MSİ OPTİX G273QF MONİTÖR Alınır mı?

Hayır almaya değmez bence aradaki tek fark 2k olması olcak 165 Hz çok bir şey farkettirmeyecek. (Not: kanka anlamaman çok normal insanlarla iletişime geçerken Anksiyete devreye giriyor sanırım ona bağlı anlatım bozukluğu oluyor.)
  8. A

Bahsettiğin monitör Hz. Birimi alacağın msi ise değmez. Ama değil ise diğeri hakkında bilgi verirmisin kaç Hz. Msi.
  9. A

Bu iki Lian li LCD fan arasında ne fark var?

Üstteki hava akış hızı daha güçlü ama dağlar kadar değil sesi birazdaha az
  10. A

Kaç Hz. Elindeki ekran kartı ney ve kaç hz., hangi oyunları oynayacaksın, oyun oynamıyacaksan ne yapacaksın, işlemci desteklermi gibi bir ton faktör var.
  11. A

Laptopuma hangi rami almalıyım

Kaç Hz. İşlemciye kadar desteklediği Daha önemli. O bilgiyi verirsen önerebilirim
  12. A

Link varmı?
  13. A

Cihaz sorunu kaç tl olur tahminen

Bendeki mantık şu;birtane laptop birtane 200 Hz monitör,laptop monitörünü Çıkarıp sadece kasa mantığı ile, pc yapmak.
  14. A

Yardım Laptop ekran gidip geliyor

Sağlan bir reset, ve güzel bir driver kurulumu yapıldıktan sonra birde laptop içini açıp bağlantı kablolarını kontrol edersen sorun kalcağını sanmam birde sistem özelliklerini yazarmısın.
  15. A

28k bu sistem alınır mı? ?

2. Bütçeye yakın, Param olsa şahsen alırım güzel dayanır en kötü ihtimalle ssd yükseltilir bu kadar.
  16. A

Cihaz sorunu kaç tl olur tahminen

Bitek çalabilir ihtimali var onda şüpheliyim
Top Bottom