Arama sonuçları: *

1. Mustiquess

45k oyuncu laptop önerisi

Selamlar 45-47k bütçeyle ekipman dahil oyun odaklı bir laptop arıyorum Genellikle CS2 GTA Valorant ETS asetto oynanacak
  2. Mustiquess

40K BÜTÇE OYUNCU PC ÖNERİSİ

40 bin lira bütçeyle en iyi toplanabilecek içinde donanımları dahil öncelikli olarak oyun oynanacak bir pc toplamak istiyorum hangi parçaları hangi ekipmanları kullanmamı önerirsiniz
  3. Mustiquess

Pubg Mobile Hesaptan Atıyor

Merhabalar,ben her pubg mobileyi açtığımda hesap girmemi istiyor nasıl çözebilirim her oynamak istediğimde hesabima tekrardan girmek sinir bozucu oluyor
  4. Mustiquess

RTX 5070 için kaç watt psu lazım

700 - 850 arası akar
  5. Mustiquess

Ups kargo firmasi nasil?

çok iiyi olduğu söylenemez
  6. Mustiquess

Babama telefon alıcam 10k bütçe

kanka sen nasıl kullandın bilmiyorum ama annem ve babamda 4-5 yıldır poco x3 pro kullanıyor bir sorununu görmedim sen oyun oynuyormusun yada ne tür oyunlar oynuyorsun
  7. Mustiquess

Satıcının vicdanına seslenerek yeni işlemci satın aldım ^^

anakart olarak b450 alabilirsin oc destekliyor ve am4
  8. Mustiquess

Ticari araç kullanma yaşı?

21 olması lazım diye hatırlıyorum
  9. Mustiquess

İ3 10100F + RX 6600 VALORANTTA KAÇ FPS ALIR

fiyatı öyleyse bay iyi
  10. Mustiquess

Iphone telefon alacağım sizce hangisini almalıyım

poco yada oppo al geç iphone işine girme
  11. Mustiquess

Babama telefon alıcam 10k bütçe

poconun x modellerine bak
  12. Mustiquess

WARP durduk yere çalışmayı bıraktı.

warp güncelle
  13. Mustiquess

Yardım LoL mü oynamalıyım Valo mu?

ikisindede söverler takımına göre değişir ama genel olarak lol biraz daha toksik 1749760250 hayır rank atlamak paralı değil senin gördüğün şey büyük ihtimalle başkasının senin yerine oynayarak rank kasma olabilir
  14. Mustiquess

evet kendim ikinci el toplamayı düşünüyorum böyle bir sistemi sahibinden üzeri 10k ya falan toplayabiliyorum
  15. Mustiquess

Yardım Laptopu kaç TL Ye Satabilirim

kral pc çok satılcak bir şey değil satrsan da en fazla 1500 -2000 satarsın
  16. Mustiquess

Bilgisayara virus bulaştı nasıl çözebilirim

kral kaspersky tarat bişey çıkmazsa görev yöneticisinde bilmediğin programlar varsa internete programın adını yaz eğer sıkıntılıysa kaldırma yöntemine bak birde discord hesabının çaldırmış olabilirsin başka bir hesaba geç ordanda böyle şeyler oluyomu diye bak
  17. Mustiquess

Ikinci el topladığım kasadaki aşırı ısınmaları nasıl çözebilirim

termal macun en son ne zaman yeniledin
  18. Mustiquess

fortnite başlamamanı öneririm çok oynamak istiyorsan no build gir yoksa çok kanser oluyor sana önerim roblox minecraft arası takıl sarar dress to impress falan 1749759121 cs2 paralı değil fakat oyun içi kasa tarzı şeyler baya pahalı
  19. Mustiquess

valo derim çünkü lole başlayınca çlok çıkamıyorsun hemde bana göre valorant daha güzel geliyor çünkü ilk oynadığım rekabetçi oyunlardan biridir kendisi 1749758826 harbi roblox ta sarar
  20. Mustiquess

Merhaba Sizce bu bilgisayar valorantta kaç fps alır ve aynı fiyat çapında değiştirebileceğim parçalar varsa söylermisiniz PC Donanım: izoly 500w psu 80 plus silver 512Gb M.2 Nvme GSKILL 8*2 16GB DDR4 RAM BELLEK B460M APro İ3 10100F RX 6600
Geri