Arama sonuçları: *

1. Ü

Ekran kartı hariç donanım önerebilir misiniz?

Merhaba rahatsız ediyorum. anakarta USB 3.0 kablosunu takmıştım fakat kabloyu başka yerden geçirmek için çıkartmak istediğimde hiçbir türlü çıkmıyor. Biraz güç uygulamama rağmen çıkmadı.
  2. Ü

Yardımlarınız için teşekkür ederim
  3. Ü

https://www.gaming.gen.tr/urun/413848/galax-geforce-rtx-4070-ti-super-sg-1-click-oc-16gb-gddr6x-256-bit-dlss-3-ekran-karti-47uzm6md6mer-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Bu model 1735395207...
  4. Ü

Teşekkür ederim galax modeli var en uygun o görünüyor sizce gaming gen den almak güvenli mi ve model iyi midir?
  5. Ü

1080p de işlemciden dolayı performans kaybı yaşar mıyım? Darboğaz dediğiniz olayı. Hangi markanınkini almamı önerirsiniz
  6. Ü

Öncelikle yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Dediğiniz bütün parçaları aldım. Ekran kartını sonra almak istiyordum fakat şuan alabilme durumum var. 4070 super mi 4070 ti super mi sizce almak mantıklı olur. Aradaki fiyat farkına değer mi? 1080p kullanacağım en az 1 yıl Önerebileceğiniz bir...
  7. Ü

Sizce https://www.hepsiburada.com/msi-mag-a750gl-pcie5-750w-80-gold-power-supply-p-HBCV00004J2CFT?ftid=yf0jel890uvurhso&url_src=and-product-detail önerilen bu güç kaynağı ile güç kaynağı olmayan halini mi almalıyım yoksa...
  8. Ü

Teşekkür ederim. Kasa ile birlikte oluşacak maliyet bütçemi aşıyor maalesef.
  9. Ü

bir tek alamadığım kasa ve güç kaynağı kaldı. fiyatı uygun şu kasa ve güç kaynağı sizce iyi midir...
  10. Ü

önerebileceğiniz psu ve kasa var mı?
  11. Ü

Merhaba şimdi sipariş vermeye başlayacağım fakat 650w yeterli olur mu? 4070s veya 4070S Ti kartlarından birini ilerleyen zamanda eklemek istiyorum
  12. Ü

en fazla 25-30 bin TRY aralığı
  13. Ü

ryzen 5 7500f veya ryzen 5 7600 işlemci düşünüyorum. Parçaları tek tek sipariş edeceğim. Anakart, m2, ram, kasa ve psu önerebilir misiniz, lütfen. Ekran kartı seçeneğini kaldırabileceğim hazır bir sistem sunan site bulamadım. İlerleyen zamanda 4070s satın almak istiyorum. (Şuan elimde 1060...
  14. Ü

Görseldeki sistem alınır mı?

1080p de kullanacağım darboğaz gibi bir sorun olmazsa önerebileceğiniz bir sistem var mı? Yardımcı olabilir misiniz lütfen
  15. Ü

İtopya sistem önerisi

Merhaba, önerebileceğiniz hazır bir sistem var mı? Yardımcı olabilir misiniz lütfen
  16. Ü

Görseldeki sistem alınır mı?

Merhabalar, görseldeki sistem alınır mı? Önerebileceğiniz daha iyi veya daha uygun bir sistem var mı? Teşekkür ederim.
Geri