Arama sonuçları: *

• Users: uur9
  • Order by date
  1. U

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

50.000₺ bütçeye iş için uygun bir laptop önerir misin rica etsem
  2. U

İtopyadan aldığım ramler bozuldu

Yarın iletişime geçip öyle hareket etmek en mantıklısı
  3. U

Çok tedirgin olarak sipariş oluşturmuştum benim başıma gelmez herhalde yıl olmuş 2024 düzeltmişlerdir bazı şeyleri dedim ancak sonuç hüsran :( Umarım sizin de probleminiz bir anca çözüme kavuşur Gidip ben versem daha hızlı sonuçlanabilir belki, en azından kargo süresinden kazanmış olurum...
  4. U

Bende yayınlara başlamıştım benim için büyük problem olacak ne yazık ki :/ direkt sistemi mi isterler acaba yoksa sadece arızalı olan ram leri mi
  5. U

G skill de buna benzer sorun yaşayan çok kullanıcı var tavsiyem uzak durmanız. Yarın ilk işim İtopya ile iletişime geçmek olacak. Bilgisayarın hiç bir ayarları ile oynamadım basit şeyler haricinde sadece hata alınca teste tabi tuttum hocam. 1 hafta gibi bir sürede çözülürse mükemmel olur ancak...
  6. U

Ram bilgisini yazmıştım hocam GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws S5 6400Mhz CL36 DDR5 Siyah Dual Kit Ram
  7. U

Fanlarınıza toz değmesin hocam inş yaşamazsınız :) Mavi ekran hata kodu üzerinden internette araştırma yaptım
  8. U

Sistemi yaklaşık bir ay öncesinde aldım iade zor olur sanırım, değişim süresi ne kadar olur acaba.
  9. U

Merhabalar, Counter Strike 2 oynadığımda memory management mavi ekran hatası aldım internetten araştırdığıma göre ramler arızalı olabilir diyorlardı. Bende Memtest86 ile ramleri test ettim ve Fail verdi. İtopyadan hazır sistem aldım ve ramler arızalı şimdi nasıl bir yol izlemem gerekiyor aynı...
Top Bottom