Arama sonuçları: *

1. 14_justi_53

Orta çağ oyun önerisi

selamlar orta çağ temalı oyun arıyorum açık dünya olması tercihimdir oynadığım orta çağ oyunları da şuanlar kingdom come deliverance mount and blade serisi önerilerinizi bekliyorum "RTX 4070 i7 12. nesil 32gb ram 1tb ssd"
  2. 14_justi_53

The forest hayatta kalma kitabı nasıl açılır

the forest hayatta kalma kitabı nasıl açılıyor sol altta kitabı açmak için bir tuşa basmamı söylüyor ama tuş göstermiyor kontrollerde de bulamadım
  3. 14_justi_53

Hikayeli oyun önerisi

merhabalar hikayeli bir oyun arıyorum oynadığım oyunlar şu şekilde witcher 3 last of us part 1 (yeni bitirdiğim için part 2 daha sonra başlayacağım) rdr2 god of war ghost of tsushiama (en sevdiğim bu oldu) Assassin's Creed (birkaç oyununu oynadım ve hoşuma gitmedi) far cry oynadığım oyunlar...
  4. 14_justi_53

Diskimi bulamıyorum nerede bulabilirim

ben şimdi indirdim qbit den bi dosya vardı baya büyüktü yanlışlıkla 2 kere çtım 2 kere oluşturdu ama disk olarak diskte işte onu kaldırınca nereye attı bulamıyorum
  5. 14_justi_53

Diskimi bulamıyorum nerede bulabilirim

merhabalar insternetten bir oyun indirmiştim indirdiğim oyun god of war oyunu 2 kere açtım kurulum dosyasını disk olarak geldi ve onları silmeye çalışınca silinmedi gereksiz olduğu için silmek istemiştim diskten çıkardım vw kayboldu şuanda 60gb depolama alanım orada bulmam lazım yardımlarınız...
Top Bottom