Arama sonuçları: *

1. M

Tablet Seçiminde Yardım: Samsung Tab S9 mu, Honor Pad 9 mu?

hocam kendiniz bilirsinizde alırsanız pişman olmazsınız piyasadaki en kaliteli tabletlerden biri oyun falanda oynarsanız güzel oynatır bence alın bütçeniz yetiyosa hatta ultrasını bile alın derim
  2. M

iş neydi hocam sizin dışarda falanmı kullancaksınız tableti
  3. M

yani gereksiz olur baya ama bir kere alırım 5 sene 6 sene kullanırım diyosanız alın bence
  4. M

kesinlikle samsung tab s9 hocam kendisi efsane bir tablettir her şeyi yaparsınız ne amaçla alıyorsunuz tableti ?
  5. M

Sosyal Medyada Nasıl İş Bulurum ?

Merhaba yaklaşık 2 aydır sosyal medyada video düzenleme işi arıyorum fakat bir türklü bulamadım fiverr upwork gibi freelancer uygulamalırını denememe rağmen olmadı orta seviye premiere after effects kullanabiliyorum ayrıca capcutuda biliyorum fakat hiç iş bulamadım nasıl iş bulurum ?
  6. M

Yardım Xiaomi scooterim ne kadar eder?

merhaba kullanmadığım scooterimi satmak istiyorum ama fiyat konusunda kararsız kaldım scooterim hızlı bir şekilde satılması için ne kadar fiyat yazmam lazım ? Xiaomi mi essential
  7. M

Hangi Monitörü Almalıyım??

haklısnız hocam ilerdede sorun çıkarabilir ya msi yada view sonic alcam artık @samaras00 msi demişti ama bilmiyorum çok kararsız kaldım :D 1734964108 hocam viewsonic alcam heralde artık karar verdim ışık sızması vs yok demi monitörde
  8. M

hocam iyi güzelde 800 tl fiyat farkı var bide iade edebiliyorum pivot özelliğide çok işime yaramaz monitör kolu alcam zaten
  9. M

tamamdır çok teşekkürler kral baya faydan oldu, monitör gelince ayrıca foruma yüklerim konu açıp iyi yanı kötü yanı vs insanlarda yararlanır
  10. M

neyse ozaman lenovoyu alıyorum pttavmde var bide hepsiburadada hepsiburadadan alıyorum
  11. M

msi daha iyi olmazmı srgb değerleri daha yüksek heralde
  12. M

ayağı önemli değil zaten north bayounun kolunu alcam yeterki kalitesi güzel olsun ışık sızması falan olmasın
  13. M

bana 7k civarında bir monitör önerirmisin 8k da olur ama 7k olsa daha iyi daha monitör kolu falan alcam :D
  14. M

ya şöyle düşünüyodum aslında 8 k gibi bir bütçem var 2 tane asus tuf gamin VG249Q3A almayı düşüyodum çift monitör kullanırım diye dünde aklıma takıldı çift monitör yerine tek monitör alıp 2k alsam mantıklı olurmu diye çok kararsız kaldım açıkcası
  15. M

rx 7800xt
  16. M

biliyorumda yaza kadar sistem değişebilirim
  17. M

1060 6gb i5 7. nesil 16gb ram var ama ilerde değiştirebilirm
  18. M

genel olarak hikayeli ama arasıra fortnite falanda oynuyorum
  19. M

merhaba 4-5 senedir kullandığım rampage marka monitör artık bozulmaya yakın gibi duruyor ondan dolayı bir monitör arıyorum fakat aklıma takılan bir kaç soru var ilki 2k ile fullhd arasında dağlar kadar fark oluyormu veya 1.5-2 katı fiyat vermeye değer mi? birde marka olarak hangi markayı...
Top Bottom