Arama sonuçları: *

1. M

Forza Horizon 5 uygulama simgesi beyaz?

Merhaba, bilgisayarımda Forza Horizon 5 simgesi resimdeki gibi beyaz. Nasıl orijinal simge yapabilirim? Kardeşimde simgeye var ama bende beyaz.
  2. M

Freedos kurarken hata almak?

Resimdeki gibi hata alıyorum ne yapmam lazım?
  3. M

Windows 11 pro lisans anahtarı

Bende ama kartım geçmiyor. 4 farklı kart denedim olmadı kabul etmiyor site
  4. M

Mesela çalıntı olması da sıkıntı. Keşke orijinal siteden alabilseydim. Müşteri hizmetleri yardımcı olsalardı...
  5. M

Ama orijinal olur mu? Yasal değil ya çekincem oluyor 1755803663 Öneri için teşekkürler. Kafamı takılan şey şu kendi sitesinde 10k olan ürün burda 20tl. Ucuz etin yahnisi yavan olur hesabı. Düşüneceğim biraz daha
  6. M

Bilmiyom 1755802438 Neden boyle dedin
  7. M

Windows 11 Professional 64 Bit Türkçe Kutu Fiyatı - Vatan Bilgisayar https://share.google/WpSOOBltqS9fqVdHL bu oem mi?
  8. M

Ama bana pro lazım parası neyse veririm ama alamıyorum. Free nasil bulcam ki
  9. M

Reis bu islerden fazla anlamıyorum bu yüzden dediğini anlamadım yapay zekaya sorcam dediğini
  10. M

https://ty.gl/tpsms5zs0akkt bu ürünü alsam olur mu? Microsoft sitesinde almaya çalıştım ama olmuyor. Bu ürünü alsam bilgi çalma falan olur mu?
  11. M

Windows 11 pro lisans anahtarı nasıl alınır?

Freedos bir msi laptop aldım Windows 11 pro kurmak için gerekenlerden biri de lisans anahtarıymış. Microsoft orijinal siteye girince arama yerine Windows 11 pro yazdım karşıma 9499 tl lik bir şey çıktı. Lisans anahtarı bu mu?
  12. M

Yardım Casper Excalibur G920 vs Asus G16 hangisi sizce?

Alma amacım şunlar: 1. Hikayeli oyunlar oynamak veya açık dünya oyunları mesela god of war, ets, forza, gta 5 2. Fps oyunları mesela pubg, pubg mobile, valorant, rust 3. Üniversite okumak yapay zeka veya siber guvenlik alanlarına yoğunlaşcam mezun olunca bölümüm Bilgisayar mühendisliği...
  13. M

Yüksekokulu ve fakülte farkı nedir?

4 yıl olan bölümlerde yüksekokulu ve fakülte farkı nedir? Ve hangisini seçmem daha iyi olur?
  14. M

Yardım Asus Rog Strix G814 laptop icin ram ve ssd önerir misiniz?

Asus Rog Strix G814 2025 amd işlemcili laptop için 1 tane 2 tb ssd ve 2 tane 32 gb ram almam lazım. Ssd: Samsung 2TB SAMSUNG 990 PRO 7450/6900MB/s M.2 NVMe MZ-V9P2TOBW ( 2 tane ) Ram: Crucial CT2K32G56C46S5 64GB (2X32) 5600MHZ CL46 Ddr5 Dizüstü Bilgisayar Bellek Bu sekil yapsam bence hiç sorun...
  15. M

Yardım Asus Rog Strix G814 2025 amd alınır mi?

Masaüstü almayı düşünmüyorum sebebini açıklayamam. Laptop ihtiyacımı karşılıyor kısacası.
  16. M

Yardım Asus Rog Strix G814 2025 amd alınır mi?

Bilgisayar mühendisliği okuyacağım bir yandan kendi oyunumu yapacağım. Oyunda oynayacağım tabi. Başlıkta yazan laptop yani Asus Rog Strix G814 2025 amd modeli alınır mı?
  17. M

Xbox 9. Nesil oyun kolu

Xbox 9. Nesil oyun kolu alacağım. Pille kullanmak daha iyi yoksa batarya ile mi kullanmak daha iyi?
  18. M

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Bütçe 200k ya kadar çıkabilir hocam. Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım, kendi oyunlarımı yapmak istiyorum bir yandan hikayeli oyunlar ve fps oyunları oynayacağım. Bana laptop önerir misiniz? Uzun süre boyunca kullanmak istiyorum.
  19. M

Yardım Asus Rog a windows kurma?

O zaman 2. Yönetemi mi yapayım yoksa başka öneriniz var mı?
  20. M

Yardım Asus Rog a windows kurma?

Ya ben mi anlamıyorum. Her kullanis demek sabah laptopu açıp uğraşmak değil mi
Geri