Arama sonuçları: *

1. V

PS5 Upload Hız Sorunu

Dediğiniz testi yapacağım, benim internetimde sıkıntı olmadığını düşünüyorum fakat şöyle bir şey okumuştum. Süperonline, kendi DNS ayarlarını kullandığı için bu sıkıntı yaşanıyormuş. Bazı arkadaşlar statik IP yöntemiyle sorunun düzeldiğini söylemişti ama dediğim gibi, tecrübe etmek yerine daha...
  2. V

PS5 Upload Hız Sorunu

Konu sabah ve akşam hız kısıtlaması değil. Sorun internetim tüm cihazlarımda 1000 Mbps download ve 50 Mbps upload iken PS5'te upload hızım hiç olmuyor. Bu sorun PS5 kullanıcılarının yaşadığı bir durummuş ama çözümünü bulamadım, bu yüzden konu oluşturdum.
  3. V

PS5 Upload Hız Sorunu

Merhaba arkadaşlar, PS5 cihazım ile ilgili yaşadığım bir internet hız sorununa çözüm arıyorum. Geçen haftaya kadar TürkNet üzerinden 100 Mbps hızında internet hizmeti alıyordum ve ethernet bağlantısında herhangi bir sorun yaşamıyordum. Ancak, bu hafta Superonline'a geçiş yaparak 1000 Mbps...
  4. V

Fiber İnterneti Modemsiz Kullanma: GPON Çözümü

Kontrol sağlayacağım çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için :) 1735046716 Hocam geçen haftaya kadar Türknet kullanıyordum fakat 100mbps kullanabiliyordum alt yapıları yoktu o yüzden böyle karar aldım pişmanım
  5. V

Geri dönüşün için teşekkür ederim. Beklemedeyim 😄
  6. V

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda evime Superonline fiber internet bağlattım ve bana Huawei HG8245X6-10 modem verildi. Ancak bu modemi pek beğenmediğim için kendi Keenetic Extra DSL modemimi kullanmak istiyorum. Sorun şu ki, Huawei HG8245X6-10 cihazında GPON modülü gömülü olduğu için internet...
Top Bottom