Arama sonuçları: *

1. kızıl elma

Üniversite tavsiyesi

Bu durumun farkındayım zaten sadece her reçeteye uygulanmayıp bazılarına özel test uygulanıyor diye duydum benimde psikolojik sorunum yok ama ailem sınav için kırmızı reçeteli ilaç aldırdı yani herhangi bir problemim olmadığı için test tam olarak kimlere uygulanıyor diye merak etmiştim
  2. kızıl elma

Üniversite tavsiyesi

İyide herkes yapılsa bu kırmızı reçeteliler neden eleniyorki yani teste bağlı çoğu kişi geçer zaten ama benim psikiyatriden elendiğini gördüğüm çok insan var
  3. kızıl elma

Üniversite tavsiyesi

Yani 120 soruluk test herkese mi uygulanıyor yoksa doktor inisiyatifine bağlı reçeteli olanlara mı
  4. kızıl elma

Msü için concerta sorun çıkarır mı

İşte inisiyatif oluyor. olanlar olmuş ama sayıları az. her doktor yapmıyor bunu umarım bana yapan doktor denk gelir
  5. kızıl elma

MSÜ, KHO için göz sorunları hakkında:

Psikiyatri konusunda kaç yıla baktılar ben 1 sene önce sınav için 2 kere dikkat eksikliği ilacı kullandım sorun çıkarır mı
  6. kızıl elma

MSÜ den hava harp okuluna gitmek mantıklı mı ?

Psikiyatri hakkında bilgi alabilir misiniz acaba 2 kere sınav için kullanılan (1 sene önce) dikkat eksikliği ilacı sorun teşkil ediyor mu
  7. kızıl elma

MSÜ sınavına girmeye değer mi?

Herkesin kendi hayalleri vardır bazılarının hayalleri sabah 8 akşam 5 para kazanıp kariyer yapmaktır bazılarının hayalleri ise vatan uğruna canını bile feda edebilmektir bu uğurda çoğu şeyden feragat edebilmektir eğer bu gibi şeyler sana zor geliyorsa uykumdan rahatlığımdan ödün veremem diyorsan...
  8. kızıl elma

Psikiyatri geçmişini öğrenme?

E devletten reçetelerim diye aratırsan çıkar
  9. kızıl elma

Üniversite tavsiyesi

Msüde psikiyatri konusunda 2 kere dikkat eksikliği ilacı kullandım (bende olmamasına rağmen) 600 soruluk testi çözüp geçme ihtimalim var mı
  10. kızıl elma

Msü için concerta sorun çıkarır mı

1 sene önce ailem sınav için yalnızca 2 defa aldırdı bana kullanmadım bile çoğu kişi elenirsin diyor bazılarıda orada ne için alındığı soruluyor dedi bu ilaçtan ötürü elenen veya geçen insanlar var. elenenler çoğunlukta ama geçme ihtimali var diye düşünüyorum? (Konu hakkında bilgisi olmayan/az...
  11. kızıl elma

Concerta 27mg ilaç askerliğe engel mi?

Aynı durum bendede var ilaç silimi yapanlar var DİYORLAR ben baya araştırdım eğer varsa bile basit bir şey değil il sağlık müdürlüğüne gittim ilacı yazan doktorla görüştüm ikiside silinmiyor dedi çoğunluk kesin bir şekilde elenirsin desede teste tâbi tutulursun diyenlerde oldu ben yinede şansımı...
  12. kızıl elma

Concerta kullanıyorum msü de sorun çıkar mı

Aynı sorun bendede var bu sene girecem çok fazla kişiye sordum çoğunluk kesin bir şekilde elenirsin dedi. Bazıları ordaki psikiyatrinin inisiyatifine bağlı sana test çözdürebilir dedi. Aynı durumdan elenenler veya geçenlerde olmuş. Yani net bir cevap yok
  13. kızıl elma

Concerta subay olmaya engel mi

Girebildiniz mi?
Top Bottom