Arama sonuçları: *

1. E

Bu sistem bu fiyatta alınır mı?

Hocam incehesaptan alırken dikkat edin derim forumlarda mi incehesap sorunlarına bir bakın ayrıca tek tek toplayıp fiyat farkı çıkıyor mu bakın bazen incehesap pahalı satıyor.
  2. E

Öneri Incehesap ve Oksid Bilişim arızalı ürün değişim rezaleti / THH'Yİ KAZANDIM AMA İNCEHESAP İLGİLENMEDİ :D

Hocam diğerinin de tırnağı kırık slot açılmıyor 1773508163 Hocam birde adamlar bu haldeki sistemi sorunsuz iade edemezsiniz diyorlar :D onu geçtim ilk açar açmaz birebir değişim istedim onu reddettiler bende 14 gün içinde iade ettim
  3. E

Öneri Incehesap ve Oksid Bilişim arızalı ürün değişim rezaleti / THH'Yİ KAZANDIM AMA İNCEHESAP İLGİLENMEDİ :D

Hocam benim durumunda savunma bile yapmadılar ki yapsalar neye nasıl yapacaklar acaba görsele ekledim servis ve müşteri hizmetleri ekran kartının sökülmeden gönderilmesinin hata olduğunu ve görselde yamuk duruşunu müşteri hizmetleri de kabul ediyor. Ama ben durmayacağım hocam mahkemeye de...
  4. E

Hocam hortlatıyorum ama bende şu an aynı şeyleri yaşıyorum oksid bilişim ve incehesabın saçmalıkları yüzünden 70 küsur bin TL param sıkıntıya girdi ve 14 günlük iade süresi içinde iade ettim ama parayı da yatırmadılar thh sonucunu bekliyorum haklıyım çünkü. Sizin thh ne kadar sürdü hocam neler...
  5. E

İncehesap iade işlemi hakkında

Hocam hortlatıyorum kusuruma bakmayın umarım görürsünüz. Bende şu an incehesaptan paramı almaya çalışıyorum mevla yüksek. Thh başvurdum ama çok uzun sürecek gibi adamların eline 14 gün içinde iade için ulaştı 23'ünde iade istediğimi belirtmeme rağmen kargo göndermişler almadım ve 26 Şubat'ta...
  6. E

Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

Hocam stand için para biriktirmem lazım şimdilik idare ederim ama sizce uygun fiyatlı ama çok sağlam standlar neler?
  7. E

Hocam deneyince buraya dönüş yapabilir misiniz?
  8. E

Hocam ürün elinize ulaşmıştır fren çok sert değil mi ben basınca pedalın olduğu metal havaya kalkıyor pedal sertliğini bir türlü ayarlayamadım bir bilginiz var mı?
  9. E

Peşin fiyatına 6 taksit var hocam :D
  10. E

Hocam bu arada pazarama da Media Markt r5 i 27.400 e satıyor :D Hocam birde uzun vadede debriyajla simturn hz vitesini düşünüyorum sizce iyi bir seçenek mi olur?
  11. E

Adam 24 bine bu alınmaz diyor cevap yok :D
  12. E

Sence ne alınır hocam
  13. E

Hocam vd4 stokları ne zaman yenilenir sizce şu anda euas satıyor ama standı yok birde önceki konularda gördüm sanırım eski sürümü satmışlar onda da debriyaj ekleme sorun oluyormuş vd4 bekliyorum sizin önerileriniz doğrultusunda gelburadan bildirim kurdum.
  14. E

Superlight 2 Gümrüğe Takılır Mı?

Ürünün birebir değişimini istedik ve servis yurt dışından bize yenisini gönderdi diyelim. Sanırım gümrüğe takılma gibi bir sorunu olup 2-3 bin TL masraf çıkartıyormuş bu konu hakkında güncel bilgisi olan var mı süreç nasıl işliyor. Ayrıca bu modelin kronik hemen baş gösteren bir sorunu var mı?
  15. E

Asus X509F İkinci El Kaça Satılır?

Bu fiyatı verme sebebiniz nedir?
  16. E

Asus X509F İkinci El Kaça Satılır?

Hocalarım ürünü ofis için kullandım RAM 16 GB'a yükselttim yük altında kullanmadım kasası temiz hiçbir sorunu yok kaç bine satabilirim?
  17. E

Çözüldü✓ Samsung 25" Odyssey G4 240HZ/G-SYNC DESTEKLİ DİSPLAY PORT KABLOSU

Hocam bende de aynı monitör var. Biliyorsunuzdur monitörün bu port giriş yeri pencereli gibi olduğu için kablonun iyi bükülmesi gerekiyor. Bu model iyi mi ben paugge model aldım ve asla bükülmüyor sizde nasıl oldu resimle atma şansınız var mı? 1758745051 Kablonun baş kısımları ne kadar uzunluk...
  18. E

Hangi telefonu almalıyım?

Hocam telefonda Samsung dan şaşmayın derim.
  19. E

Yardım Epic Games Rocket League hesabıma giremiyorum

Hocalarım uzun bir aradan sonra oyunu yükledim ve girdim aldığım hata "oyuncu kayıt verilerini Rocket League ile senkronize edemedi, sunucuya bağlanılamadı." Araştırdım sistem saatini ay ve gün yerini değiştirdim sonuç aynı. Çözümünü bilen var mı?
  20. E

Öneri %60-%75 arası hotswap mekanik klavye önerisi.

Hocalarım başlıkta belirttiğim gibi 2k ya kadar çıkabilirim hotswapli mekanik klavye arıyorum şimdiden herkese teşekkürler.
Geri