Arama sonuçları: *

1. Donanım Adam

Yardım 2.el Oled monitör almayı planlıyorum neler bilmem gerek?

LG UltraGear 27GR95QE modeli nasıl sizce
  2. Donanım Adam

her ekranda oluyormu hocam bu yanma aynı hatayı yaptıktan sonra
  3. Donanım Adam

yanık varmı nasıl kontrol edebilirim hocam
  4. Donanım Adam

merhaba 2.el oled monitör almayı planlıyorum bilmem gereken şeyler nelerdir nelere dikkat etmem gerekir lütfen belirli bir model önermeyin 2.el olduğu için bulabilme olasılığım çok az oled monitör alırken genel dikkat etmem şeyler nelerdir? ve almadan önce ne testler yapmam lazım?
  5. Donanım Adam

Yardım Ekran kartımın macununu değişirken kapositör koptu🔥🔥🔥

5 dakikalık furmark testi yaptım sizce sonuclar nasıl?
  6. Donanım Adam

hocam kartı ben acarken macun baya uzun süredir değişmedigi için büyük ihtimal karta baya güc uygulayarak açmak zorunda kaldım ve o güçü aniden verince kapasitör düştü ama direkt sogutucu blogu üstünden alacak şekilde güc uyguladım yan taraflara hiç baskı uygulamadım 1756340640 Şuan 20$ yapacak...
  7. Donanım Adam

hocam 2.el aldım kartı kartın içinde açılmıştı sahibi sadece macunun değiştiğini söyledi ama bu kapasitörün çıkması onun yaptığı bir hata olabilirmi?
  8. Donanım Adam

Hocam peki kapasitör vs almama gerek varmı resimdekinin durumu iyi mi? tekrar lehimlemek için?
  9. Donanım Adam

bu arada kartı furmark testine soksam bir kaç dakikalıgına ne sorunlar yaşayibilirim kart yanabilir mi?
  10. Donanım Adam

neler almam lazım hocam yapmak için
  11. Donanım Adam

50$ uygun bir fiyatmı hocam kapositerin bacağı felan sağlammış chatgptye sorduğuma göre, oyüzden çok tutmayacagını söyledi oda 1756336736 bu arada kendim makina alıp yapma ihtimalim nedir kolay bişeymi ve çok masraflımıdır
  12. Donanım Adam

Yardım Ryzen 5 7600x vs ryzen 5 9600x hangisi

Aralarındaki fark temelde %5-10 civarı bir performans artışı (özellikle oyun dışı çoklu iş yüklerinde) ve 9600X’in biraz daha yüksek boost saat hızları. Ama bu fark çoğu kullanıcı için günlük kullanımda ya da oyunlarda fark edilir düzeyde değil. Eğer sadece oyun için alıyorsan ve arada 1500 TL...
  13. Donanım Adam

kartı olduğum ülkede 250$ ye aldım birkac elektrikçi aradım 100$ dedi en az oyüzden çok değmez gibi geldi bana, kartın böyle çalışma ihtimali yokmu?
  14. Donanım Adam

merhaba GİGABYTE 3070 ti kartımı macun yenilemesi için actım acarken cok sert actım galiba kapasitör düştü macunu yeniledim şuan denedim kartı görüntü geliyor furmark testi yaparsam riskler nedir? aşşağıdaki fotoğraftaki kapasitör koptu sadece 1 tane
  15. Donanım Adam

Ucuza toplu bilgisayar parçası nerden alabilirim?

nereden mesela hocam
  16. Donanım Adam

Ucuza toplu bilgisayar parçası nerden alabilirim?

merhaba toplu bilgisayar kasası işlemci soğutucu vs gibi ürünleri nereden en uygun fiyata güvenli bi şekilde alabilirim?
  17. Donanım Adam

2.el aldığım sapphire nitro+ rx 6800 açılışta ekran dalgalanıyor

2 tamamen farklı sistemde kullandım hocam
  18. Donanım Adam

hocam anakartıda değiştim
  19. Donanım Adam

açılışta ekran dalgalanıyor bios menüsünde fln windowsda herşeyi yükledim ama, farklı monitör farklı kablo farklı display girişi denedim gene açılışta ekran dalgalanıyor 2 kart aldım 2sindede aynı bunun sebebi ne olur?
  20. Donanım Adam

Uzun süredir al sat yapıyorum sormak istediğiniz sorular varsa sorun

aylık kaç kazanıyorsunuz ortalama
Geri