Arama sonuçları: *

1. E

❌İndirim Bitti! Crucial Pro 6000MHz 32GB Kit (2x16GB) 6100 TL

düşmüyor yakalayamıyorum heryerde sepete de ekledim evren almamı istemiyor sanırım
  2. E

❌İndirim Bitti! Crucial Pro 6000MHz 32GB Kit (2x16GB) 6100 TL

ABİ ALLAH RIZASI İÇİN ALLAHINI SEVEN ÜZERİME DDR5 RAM ATSIN BULAMIYORUM ALAMIYORUM STOK BİTİP DURUYOR YETİŞEMİYORUM SİSTEM NERDEYSE TAMAM TAKACAK RAM YOK.
  3. E

❌İndirim Bitti! DA-FRIDAY / INTEL 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB 40.999 TL

süpriz şekilde 50 stok daha gelme ihtimali var mı :(
  4. E

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

iletebileceğin herhangi bir grup mevcut mu ben bi sarı site bide pembe siteyi biliyorum da link atabilrsen çok sevinirim.
  5. E

inanırmısın bilmiyorum ama 2. el piyasasına da bir yandan sürekli bakıyorum izmir,istanbul olmak üzere oralardan satın alabileceğim için yüz yüze ama hepsi fiyatları tavan yapmış sıfır fiyatına satıyorlar. yani şöyle söyliyim en azından eli yüzü düzgün 6000mhz cl30 da değil 36 olsun o bile şu an...
  6. E

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-colorful-battle-ax-b650m-plus-v14-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,722357212.html Veya https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b650m-r-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,520840753.html...
  7. E

DDR5 6000MHZ 30CL 2x16gb ram gelse tadından yenmez 5-6k civarlarına.
  8. E

Sistem için anakart bileşen önerisi am5

evet şu anda pny 28k ya rtx 5070 mevcut ama biraz daha beklemeyi düşünüyorum 9070xt tarzında düşürebilirsem bu fiyatlarda diye sürekli takipteyiz bakalım
  9. E

Çözüldü✓ RTX5070-RX9070XT Sisteme anakart tavsiye

baya şık duruyor allah nazarlardan korusun güle güle kullanın
  10. E

ortalama 45bin tl civarı bir bütçe ayırdım ve bütün ürünler için indirim beklemekteyim indirimli şekilde almayı düşünüyorum kafamda her ürüne belli bir bütçe ayırdım diyebilirim. rtx5070 yada 9070xt 28k 7500f-5k delta 850w 80+ satın aldım 2700tl ssd bende mevcut samsung 970 pro kule tipi...
  11. E

6000 tl maksimum sınır olarak düşünüyorum ortalama 4000 5000 civarı diyebilirim 1763306045 vrm soğutması gerçekten aradaki 1500 civarı fiyat farkına değer mi peki dostlar?
  12. E

Selamlar dostlar, Yeni bir sistem toplama serüvenine girişmiş bulunmaktayım ve hangi anakartı alacağım arasında kararsız kaldım.Yeni toplayacağım bilgisayarda ekran kartı için indirim bekliyorum rx9070 xt modeli yada rtx 5070 modelini tercih edeceğim.İşlemci olarak da 7500f düşünüyorum ileriye...
  13. E

Çözüldü✓ RTX5070-RX9070XT Sisteme anakart tavsiye

Selamlar dostlar, Yeni bir sistem toplama serüvenine girişmiş bulunmaktayım ve hangi anakartı alacağım arasında kararsız kaldım.Yeni toplayacağım bilgisayarda ekran kartı için indirim bekliyorum rx9070 xt modeli yada rtx 5070 modelini tercih edeceğim.İşlemci olarak da 7500f düşünüyorum ileriye...
  14. E

Güzel indirimle birlikte 27-28k bandlarında bir rx 9070XT görmek isterim. Satıcılarımızın kar marjı düşünmeden biraz stok eritebileceği türden bildiğim kadarıyla mrsp 600 dolar civarı yani 25k civarına denk geliyor yol masrafı vb mevcut tabii ki fakat satıcılarımız en uygununu bile 32k civarlarına...
  15. E

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

1 Ekim gecesi vermiş olduğum philips monitör siparişi hala ulaşmadı.Hiç dağıtıma bile çıkmadı.Stokta olmayan ürün sattıklarından şüpheleniyorum acaba daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Bu iade işlemi de ne oluyor tam anlayamadım açıklayabilecek var mı?
  16. E

Display Port: 2560 x 1440 (Up to 240Hz). Type-C: 2560 x 1440 (DP alt. w/ PD Charging 65W) HDMI™: 2560 x 1440 (Up to 144Hz) ne yazık ki monitör maksimum 144 destekliyor.
  17. E

hocam durumu nedir ölü piksel vb bir sorunu var mı acaba nazar değmesin
  18. E

Herkesin ürünü geliyor benimki daha kargoya bile verilmedi dün saat 11-12 civarında satın aldım... Philips monitör alıp eline ulaşan var mı?
  19. E

Philips Evnia monitörünü alan ve kargoya verilen var mı yada farklı bir monitör almış olupta kargoda olan?
  20. E

Hocam sizin sanki bir rehberiniz vardı göz gezdirmiştim monitör ayarlarını içeren eğer sizin içinde uygunsa buraya linkini bırakabilir misiniz satın alan arkadaşlar faydalansın ben o linki kaybetmişim bulamadım.
Geri