Sıfır deepcol le520 sıvı soğutma aldım pompayı cpu fan soketine taktım radyatör fanlarını cha fan soketine taktım çalıştırdığımda tek fan dönüyor tek fan dönmüyor biosdan ayarlarıyla oynadım gene dönmüyor anakartım asrock a620
13400f ile 14400f oyun incelemelerine baktım yeterisiz gibi duruyor ama amd ye geçmek istiyorum bir taraftan amd tarafında hangi işlemci iyi olur onuda bilmiyorum
Aktif olarak inel i5 11400f işlemci kullanıyorum anakartım asus prime h510m-k ekran kartım rtx 5060 oyunlarda işlemci tarafında çok yetersiz kaldığımı fark ettim ve upgrade yapmayı düşünüyorum 10 bin tl ye hangi işlemciyi almalıyım 2. el de olur
Merhabalar oturduğum evden başka bir yere taşındım turknetin adres sorgusundan baktığımda turknetin internet sağladığı yazıyordu bu gün turknetin online işlemlerinden nakil işleminde bulundum fakat nakil başvurum bulunduğunuz adrese internet sağlayamıyoruz denilerek iptal edildi. turknet...
2024 Yılında hala gtx 1080 ti alınır mı sormak istedim testlere baktığımda değerler gerçekten güzel genede bir sormak istedim
İşlemcim:intel11400f
anakart:Asus prime h510m
İşlemcim intel 11400f Anakartım Asus prime h510m sıfır alacağım 6 bin tl ye hepsiburadada satılıyor
1735162846
6600 ün bildiğiniz bir sıkıntısı var mı acaba