Arama sonuçları: *

1. AdemCE

Bu kasaya dikey ekran kartı montajı yapabilir miyim

Evet yapabilirsin, fakat pce 4.0 bir aparat kullanırsanız daha iyi olur. hem ileriye dönük bir hamle olur hem de performansta sınıra takılmazsınız. solda görünen iki diğer parça ekran kartı için. sadece kablo kısmını alırsanız kasa zemininde bulunan deliklere vidalarla bağlayabilirsiniz. bir kaç...
  2. AdemCE

5700x için en iyi ekran kartı?

darboğaz testlerinde 5700x ile 4070ti super 2k için darboğaz yazıyor. 4-5 sitde ayrı ayrı baktım. işin ilginç kısmı 9070xt için darboğaz oyk diyor ilginç bir durum geldi :D 1765357901 2k da kullanacağım. zaten bu yüzden ekran kartı yükseltme ihtiyacım oldu. normal şartlarda her oyunu oynuyorum...
  3. AdemCE

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Evet psu u yazmamışım, Msi MPG A650GF 650w gold modeli var. şuanda da max fiyat olarak 4070ti super fiyatını baz aldım, 40.000 TL.
  4. AdemCE

Merhaba herkese. Öncelikle halihazırda sistem özelliklerim; İşlemci: 5700x Ram: 32 GB Ekran Kartı: 2080S Monitör: 2k + 1080p 2 monitör var. Nvidia ekran kartı alma arifesindeyim. Muhtemelen bir daha sistem güncellemesi yapmayacağım. 4070 i sistem kaldırıyor fakat uzun vadede daha güçlü bir...
  5. AdemCE

Çift monitör kasma sorunu

ben bunu son 1-1,5 aydır yaşıyorum. internette genelde iki monitörün hz farkından olduğu yazılmış ama 6 aydır yaşamayıp şimdi yaşamam tuhaf oldu. win11 24h2 güncellemesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. çözüm bulamadım. format atıp denemeye de uğraşasım gelmiyor açıkcası. çözüm bulan anlatırsa...
Geri