Arama sonuçları: *

1. H

Karışık bir tavsiye sorusu

Yarın PC Hocası bir sistem açıklayacakmış sanırım. O sistemi de görüp öyle karar vereyim diyorum. Yarın bu konuya tekrar mesaj yazarım eğer müsait olursanız. Tekrardan çok teşekkürler cevaplar için hocam :)
  2. H

Ona bakmıştım ancak sanırım çok bir fiyat farkı olmuyor hatta kafa kafaya gibi bir şeydi. ARC B580 ekran kartı da kafamı karıştırıyor ancak daha yeni olduğu için ne haldedir hiç bilgim yok. Ancak anladığım kadarıyla AM5 soketi L1700 soketinden daha uzun ömürlü olacak gibi. Çok kafa karıştırıyor...
  3. H

Cevap için çok teşekkürler hocam. İntel'in soketinin biteceğini daha yeni öğrendim. ATX anakartından da vazgeçebilirim sanırım, o biraz takıntı gibi bir şey. Attığınız sistem de maalesef bütçemi aşıyor. Yine de çok teşekkür ediyorum cevap için. Benzer parçalara sahip başka bir siteden hazır...
  4. H

"Frisby" yerine "MSI" seçsem 600W yeter mi bir de sizce?
  5. H

Merhabalar. Bütçem 30 bin lira. Yaklaşık bu fiyatlara satılan bir çok hazır sistemlere baktım. Aşırı bir oyun oynama durumum yok ve bu yüzden 3050 bana yeter diyordum ancak sistemlerde genelde 4060 koymuşlar ve 3050'li sistemlerle fiyat farkı yok kadar az. O yüzden ben de almışken bari 4060'lı...
Top Bottom