Arama sonuçları: *

1. müptezel66

temiz 2. el ekran kartı önerisi ve satış olan yerler

2. el ekran kartı alıcaz ama çok yüksek olmayan valorant ve lol oynatcak çevresinde olan veya temiz ticaret yapıp güvenilir satan varsa tavsiyelerinizi ve yönlendirmelerinizi bekliyoruz ekran kartım maksimum 4 gb olması lazım
  2. müptezel66

Toplucağım bilgisayar için tavsiye

Anakartı biraz daha yükseltsen senin için daha iyi olabilir ileride yükseltmek istersen o anakartta sıkıntı yaşıyabilirsin :)
  3. müptezel66

Sistem nasıl yorumlarmısınız

SIKINTI YARATMAZ KARDEŞİM KFANA TAKMA KASAYI
  4. müptezel66

GTA 5 İ RAHAT RAHAT OYNATIR PUBG DE 90 - 120 ARASI FPS LERDE OYNARSIN
  5. müptezel66

HANGİ OYUNLARI OYNICAKSIN
  6. müptezel66

Steel Series Apex 5 klavye ile ilgili bilgi almak istiyorum

o klavyede mekanik olması haricinde istediğim hiç bir özellik yok apex 5 i de zaten ses kontrolcüsü falan var diye istiyorum 1589377331 sesi de tatmin ediciyse kesin alınır
  7. müptezel66

o fiyata tam mekanik almak daha mı mantıklı acaba kararsız kaldım
  8. müptezel66

bu değişik bi switch kullanıyomuş onunla alakalı bilgi almak istedim uzun kullanım deneyimi olan varsa 1589375531 o klavye de mekanik yazıyor hibrit mekanik miş
  9. müptezel66

steel series apex 5 almayı düşünüyorum kullanan varsa deneyimlerini iyi ve kötü yanlarını yazarsa sevinirim ve daha iyi varmıdır o fiyata ?
  10. müptezel66

350 TL ye kadar mekanik klavye önerisi

dediğiniz klavyelere bakıcam ama trust almamakta kararlıyım teşekkür ederim.
  11. müptezel66

bilek desteği yok diye biliyorum bu size sıkıntı yaratıyormu 1589039133 ona baktım ama çok hoşuma gitmedi açıkcası 1589039205 G213 kullanıyor bir arkadaşım mekanik değil diye biliyorum ama hissiyatı öyle bu klavye hakkında ne düşünüyorsunuz
  12. müptezel66

Hydra R6 çok güzel de fiyatı biraz yüksek gibi ogre de çok hoşuma gitti ama ses kontrolcüsü yok 1589035581 O gerçekten muhteşem bi klavye gibi çok beğendim ama stokta yok hiç bi yerde bulsam alıcam onu 1589035628 trust markasıyla pek iyi anılarım yok maalesef yinede sağolun 1589035657 bu...
  13. müptezel66

Babamı Yeni PC Almasına Nasıl İkna Ederim?

öncelikle kimseden bişey bekleme kendin çalış kazan paranı kaç yaşındasın bilmiyorum ama çalışabilcek yaştaysan çalış hedeflerine ulaştığında sana daha fazla zevk verdiğini göreceksin emin ol çalışmak babana bilgisayar alması için yalvarmaktan daha zevkli olacaktır :)
  14. müptezel66

Merhaba öncelikle bu platform da yeniyim ve bayadır araştırdığım ama bir türlü karar veremediğim bir konuyu size danışmak istedim 350 tl civarı mekanik klavye almayı düşünüyorum yeni bi sistem topladığım için ama bir türlü karar veremedim klavyelerde ses kontrolcüsü olması istediğim bi özellik...
Geri