Arama sonuçları: *

1. B

Öneri R5 7500F İÇİN SOĞUTUCU ÖNERİSİ

https://www.pazarama.com/thermalright-phantom-spirit-120-se-kule-tipi-sogutucu-p-0814256015561?magaza=garajonline&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.91.5 Kullandım, harika başarılı bir soğutucu. Asla pişman olmazsın.
  2. B

RX 6700 XT İLE DDR5 SİSTEM ÖNERİSİ

Kart gerçekten güzel. Fakat 2 ram slotu olması tatsız oldu.
  3. B

Teşekkürler, sanırım geriye sadece anakart kalıyor.
  4. B

Yardımınız için teşekkürler, sanırım bu konuda karar belli. Peki anakart ve ram tarafında öneriniz var mı ? beyaz olsa çok daha tatlı olur
  5. B

7500F 'e baktım fakat çoğu araştırmam 7600 ve üzerini gösterdiği için kafam karıştı. Bahsettiğim üzere kullandığım uygulamalar ve oynadığım oyunlar çoğunlukla işlemci odaklı olduğu için almışken güzel bir işlemci almak istedim. Aynı zamanda gelecekte alacağım ekran kartlarına da uyumlu olmalı bu...
  6. B

Arkadaşlar merhaba, ikinci elde çok iyi bir rx 6700xt bulup aldım sistemim biraz eski ve ddr5 sisteme geçmek istiyorum amd işlemcili bir sistem toplamayı planlıyorum eksik parçalarım işlemci, anakart ve ram. Genellikle kullandığım uygulamalar işlemci bazlı olduğu için 7500f üstü bir işlemci...
Top Bottom