AWCC tarafında sorunların çözüldüğüne sevindim. Bilgisayarı ilk aldığımda bu tür saçma sorunlarla çok uğraştım ve sizin dediğiniz Thermal Control Center for Dell G15 yazılımını kullanmaya başladım. bilgisayarımda hala mevcut. awcc yi yeniden kurup kullanmaya devam ediyorum. şuanlık awcc de sorun...
Arkadaşlar bir süredir web sayfamı gelirtirmek için çalışıyorum. Web sayfamda MsSql veritabanı kullanmaktayım. Projemde genellikle C# dili kullandım. Geliştirmeye devam ettiğim sayfamı yayınlamak için Microsoft MSSql veritabanı olan bir barındırma hizmeti aramaktayım. Baktığım siteler MySql...
Aynı laptop bende var (ram ve ssd kapasitesi farklı sadece) benzer sorunları bende yaşamaktayım. bununla ilgili konuda paylaştım:
https://forum.donanimarsivi.com/konu/dell-g15-g16-laptoplarla-ilgili-sorunlar.1069300/
1738944397
Öncelikle nvidia driverlerini dell in kendi sitesindekinden...
Dell G15 5530 ve G16 7630 dizüstü bilgisayarlarıyla ilgili sorunlar:
SupportAssist yazılımlarıyla ilgili problemler bulunmaktadır. Sorunlar şunlardır:
SupportAssist yazılımı, bir süre kullanıldıktan sonra bozulmaktadır. SupportAssist yazılımlarında Windows ile uyumsuzluk sorunları...
Dell G15 5530 Laptop özellikleri:
i7 13650hx , rtx4060 , 16gb ram 512gb ssd
Merhaba bu laptopu aldığım ilk günlerde stabil sorunları vardı. Valorant gibi oyunlarda direkt 101 derecelere ve 130 watt tüketimlere çıkıyordu. bir süre sonra gelen bios updatelerle bu durum normale döndü. 60 70 watt...