Arama sonuçları: *

1. T

Modding Donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması açılmalı mı sizce

sadece valorant oynuyorum 45w rtx3050 MSI Thin 15 B12UC- i5-12450H bu ayarı acsam ısınma sorunu yasarmıyım fps yukselsın diye
  2. T

Yardım Yeni laptop aldım fps düşük yardım lütfen

bunu ben kullancam kardesıme alıcaz arastırıyorum ek olarak şu gorseldekı ayar bohyle mı kalsın yukarı attım
  3. T

hz ayarını hallettım fakat şey kaldı msi center kısmında bu secenek dengeli idi ben onu uç performansa cektım dogru mu msi al engine olan kısım ne bşlniyroum
  4. T

varmıs hallettım hocam ama şu fps hiç iyi olmadı 1735401932 hallettım
  5. T

nedır bu program benım laptopun varmıdır bulamadım henuz msi thin 15 12450h rtx 3050 benim
  6. T

msi center var ama bulamadım
  7. T

şu hz sorunu duzelmez mı otomatık degısıyor sarjddan cıkarınca takınca falan
  8. T

65 oluyor en dusuk valorantta ekran ve ıslemcı 1735401114 hz otomatık degısıyıor sarj sonrası hep bunun onune gecemıozmu
  9. T

mecbur pili öldürüp sarjda kullancaz artık
  10. T

Hz otomatik yenilme sorunu

laptop sorunum sarjdan cıkarırken laptop 60 hz düsüyor ekran takınca 144 bu olmasını ıstemıyorum
  11. T

pili oldurmeyızmı bu sekılde bu ekran yenıleme hızını kapatamıyor muyuz otomatık degısıyor hep
  12. T

bakıcam dusuncem tesekkurler bi sorunum daha var sarjdan cıkarınca 60 hz oluyor takınca 144 hz oluyor otomatik resimde gönderdigim hiç bir ayarı ellemedim dokınmam gereken bı yer varmı orda panelin yenilemesi yazıyor onu kapattım sistemi yeniden baslatmadan denedım hz yine düsüyor hep
  13. T

sürekli sarjda kullancam ozaman umarım pili öldürmez bu islemci bu ekran kartla bu kadar fps beklemıyordum sırf 45w diye ise cok kotu ozaman
  14. T

sürekli prizde oynasam evet daha iyi ozaman pili bozmayız mı bu sekılde 1735399310 normal yani 45w oldugunu bılmıyordum
  15. T

sarja takınca 144 olyyor hz cıkarınca 60 güc seneceklerı hepsi yüksek performansta o sorun da var anlamadım neden bu kadar dusuk fps tek islemciyle en dusukte 100-140 almak carken ekran kartla 100-120 alıyorum
  16. T

merhaba MSI THIN 15 B12UC bunu aldım i5 12450h rtx 3050 fakat valorant düsük ayarlarda en dusukte 90-120 fps veriyor fakat laptopu sarja taktıgımda en dusukte 200 fps altına dusmuyor windows sorunsuz kurdum bios güncelledim ekran kartı güncelledim islemci chipset güncel nvdia ayarlarına pek...
Top Bottom