Arama sonuçları: *

1. K

TürkNet altyapım 66mbps olmasına rağmen TT saha ekibi bu hızı alamazsın diyor

İyi mi kötü mü anlayamadım hocam.
  2. K

Peki hocam yaşadığım sorunun benden kaynaklı bir nedeni olabilir mi acaba ? Modem kurulumunu falan hep kendim yapmaya çalıştım. Yoksa dediğinizi yapıp şikayet edeceğim.
  3. K

Hocam zaten TürkNet'e geçtikten sonra oldu bunlar. TürkTelekomdayken 50mbps di 45-50 arası alıyordum sorun yoktu. TürkNet 66 alırsınız dediği için hat değerlerim de 90mbps gösterdiği için TürkNet'e geçmiştim ama şuan daha kötü oldu.
  4. K

Hocam tam olarak nasıl çözdüler acaba sorununuzu ? 1735400038 İlk gün hiçbir problem yoktu 70 75mbps alıyordum. Hatta konuda yazdığım gibi 100mbps bile görüyordu. Yani paket 75 mbps iken 50 60 verememesinin sebebi nedir ?
  5. K

Konuya eklemeyi unuttum, bu hızları en fazla fiber kabloyla alabileceğimi söyledi onu da sağlamıyorlarmış. Fiber kablo için TürkNet'e mi başvurmam gerekir?
  6. K

3 gün önce TürkNet'e geçi yaptım. Altyapımın 66mbps desteklediğinden 75mbps paket tanımladırlar. İlk gün hiçbir problem yoktu 70 75 mbps sabit alıyordum hatta bazen 100mbps gördüğü bile oluyordu. 2. gün sabit 1 2 mbps almaya başladım. Destek talebi oluşturdum. Türk Telekom saha ekibinden biri...
Top Bottom