Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ System 32 deki muhtemel virüs dosyaları

Tekrar selamlar hocam.Diski ve sürücüleri sıfırlayarak format attım hala silinmemişti o sürücüler.Sonra bilgisayar formattan çıktıktan hemen sonra silmeyi denedim direk silindiler sorun çıkarmadan.Win. güvenlik ile ilgili özellikler de sorunsuz açıldı.Şimdi Prince of percia ya...
  2. M

Hocam ben pc deki önemli dosyalarımı(foto video vb.) telefona atsam bu artık virüs olduğu kesinleşen dosyalar telefona geçer mi sizce?
  3. M

Yeni bir kredi kartı alınca 500 liralık parapuan eklendi içine.Kol da 1156 fln dı galiba direk 600 liraya mal oldu bana yani.Neyse bize format yolu gözüküyor sanki hocam ama normal format atsam yinede silinmeyecek gibi geliyor o yüzden internette herşeyi topluca silecek Windows u tamamen...
  4. M

Gerekli Microsoft işlemleri hangileri hocam onları bilmiyorum. Bu kolu 10 12 yıl önce kullanmıştım yıllarca sonra pek çok PlayStation orjinal kolu elime geçti fln şimdi yeni bitane lazım oldu biraz nostalji yapalım dedik başımıza gelmeyen kalmadı iki gündür uğraşıyorum anatomi sınavım fln varken 😀
  5. M

😀 çıkardığınız sonuç harika hocam. Biraz araştırdım aslında hiç logitech driver yüklemeye gerek yokmuş xbox 360 ile aynı driver ı kullanınca sorunsuz ve optimize çalışıyormuş.Keşke hiç driver yüklemeye çalışmasaydım diyorum şuan biraz daha araştırma yapsam daha iyi olurdu.
  6. M

Bu şekilde de olmadı hocam.Bu virüs mü dosya mı her neyse sisteme kazınmış sanki.
  7. M

Soradan gerekli diğer hizmetleri nasıl açacağım hocam otomatik açılacaklar mı? Tüm Microsoft hizmetlerini gizleye tıklayıp yapayım değil mi?
  8. M

Hocam güvenli modda gridinsoft ile tarattım sonuç görselde.Mrt ile tarattım sonuç 0 virüs.Malwarebytes ile güvenli modda değilken tarattım 0 virüs çıktı.Bütün işlemleri tam tarama yaptım hatta Malwarebytes bir buçuk saat sürdü.Çalışıyor dediği için bu dosyalar silinemiyor Lockhunter bu...
  9. M

Hocam logitech uygulamalarını kaldırdım tamamen.Konsolu da çıkardım sistemden.Faydasız
  10. M

Logitech F710 gamepad im için driver yükledim. Ancak yüklerken hata verdiği için bellek bütünlüğünü kapattım kapatmaz olaydım. Tekrar açmak istediğimde uyumsuz sürücü hatası veriyor nedir diye bakıyorum fotoğrafta belirttiğim System32 dosyaları. Anladığım kadarıyla 2 farklı yapımcı var Logitech...
Top Bottom