Arama sonuçları: *

1. U

Arkadaslar web yazılımcılar nasıl iş bulurlar

İlerde bende web yazılım olacagimda oyuzden sordum cevaplarınız bekliyorum
  2. U

Eski laptop yenileme

Cano bilgisayar aç bana görev yöneticisi ram seç bana fotoğraf at full ekran at anlarız kaç silot oldug 1735496689 Eskiden. Benim hp630 vardı
  3. U

Boot fail hatası acil yardım

PSU klavye varsa tak 1735496400 Yoksa belki bios sadece PSU klavye izn veriyor
  4. U

Baba web kodlamaya izn verimyor

Kanki benjm mobilyada alakamm yok
  5. U

Arkadaşlar babam dedim bu sene mobilyada calisicam 10. Sınıfta web developer gesis yapacam ki bilgisayar param çıksın sizce doğrumu yaptım yanlışmi yaptım açıklarsanız sevinirim 1735484099 Bide mobulya bu sene durucamya peki JavaScript calisimi boş zamannlarda 1735484582 Arkadaşlar babam dedim...
  6. U

Abicim benim sevdiğim yer yazılım dir ama ben mobilyada yüzüne bile bakmak istemiyorum 1735453109 Hem şimdi JavaScript öğreniyorumki mobilyada gitimiyimdiye
  7. U

Kensinede söyledin 1735415283 Ben mobilyada sevmiyorum 1735415329 Yonelmem gereken alternatif varsa söylerseniz sevinirim
  8. U

Öncelikle ben ticareteydim ve çalışıyordum adam dövmeye başladığı için çıktım ve iş yoktu hicbiryerde sonra babam nakil alıp sanayi okuluna verdi şimdi ordan mobilya devam ediyorum ve ayrıca mobilyayı semiyorum
  9. U

Yani şimdi web sitesi yapimi 1735414711 Bide mobulyayida sevmiyorum 1735414713 Bide mobulyayida sevmiyorum
  10. U

Arkadaşlar babam beni mobilyaya gönderdi ben istememe rağmen ben kendisine dedim web kodlamaya gidecem ne yapmalıyım
Top Bottom