Arama sonuçları: *

1. ET7isBEST

İtopya kargom ne zaman gelir acil!?!

İş günleri sadece hafta içleri diye biliyorum bendede aynı sipariş hazırlanıyor yazıyor bu hafta gelmez diğer hafta salı çarşamba perşembe gibi gelirler diye umuyorum. hayırlı olsun bu arada. 1735602358 sağolun cevaplar için
  2. ET7isBEST

İtopya kargom ne zaman gelir acil!?!

28 Aralık Cumartesi günü itopyadan hazır sistem siparişi verdim sizce ne zamana gelir kampanya zamanı olduğunu göz önünde bulundurursanız sevinirim acil yanıt yazabilirseniz çok iyi olur.
  3. ET7isBEST

Hangi Parçaları Yükseltebilirim?

16 GB RAM'i aşan oyun ve kullandığınız bir uygulama varsa çok fark oluşturur. RAM yetmezliğinden oluşan donma, kasma ortadan kalkar. onun haricinde aşırı bir performans artışı olmaz hocam.
  4. ET7isBEST

Karışık bir tavsiye sorusu

Minik bi hatırlatma yapacağım sadece. Taksit ile alacaksan hepsini total şekilde fiyatın yükseliceğini hatırlatayım hocam iyi günler.
  5. ET7isBEST

Hangi Parçaları Yükseltebilirim?

Ram 32 GB’ye yükseltilip güzel bir 1 TB ssd takılabilir.
  6. ET7isBEST

İtopya hazır sistem kaç günde gelir?

ne zaman elinize ulaştı acaba
  7. ET7isBEST

İtopya Hazır Sistem Kargo Şüphesi

1 haftada geleceğini düşünmüyorum ama inşallah kısa bir süre içerisinde ulaşır elime sağol yanıtın için. 1735475162 Teşekkür ederim hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. ne kadar süre içerisinde ulaştı elinize acaba?
  8. ET7isBEST

İtopya Hazır Sistem Kargo Şüphesi

İtopyadan 28 Aralık 2024 tarihinde kampanya döneminde Hazır sistem, monitör ve klavye mouse satın aldım ve forumlara biraz göz atayım dedim çoğu insan mağdur olmuş. Kargo açıldığında kasa camı patlamış, boş kutu yollanılmış, ekran kartı sıkıntılı çıkmış vs. bende hafif bir şüphe oluştu sizce...
Top Bottom