Arama sonuçları: *

1. KeymeNc

Çözüldü✓ Bilgisayarım neden çok yavaş açılıyor?

Biosta biraz takıldıktan sonra bir daha test ettim şuan 20 saniyede açılıyor. Ne yaptım bende bilmiyorum :d
  2. KeymeNc

R5 7500F Msi B650M XPG 2x16 DDR5 6400Mhz Samsung 970 Evo Plus 1TB (Sisteme ekran kartını daha almadığımdan garajda bulduğum dandirik bir Nvdia ekran kartı var başka bir konu altında Ekran kartının yavaşlıkla alakası olmadığını söylediler. Nvidia 7600 GT) DDR5 Hocam bi sıkılıp boş salladınız gibi.
  3. KeymeNc

Kasaya güç verdiğim andan itibaren 1 dakika 10 saniye civarı hiçbir görüntü yok daha sonrasında msi yükleme ekranı geliyor 20 saniye ve kilit ekranım ortaya çıkıyor. onun harici görüntü gelmiyor.
  4. KeymeNc

Samsung 970 Evo Plus 1TB M.2 SSD bulunan yeni topladığım sistemin açılması 1.5 dakika sürüyor. Bu süre neyden kaynaklı olabilir? Boot menüsündeki öncelikler bilgisayarın geç açılmasına sebep olabilirmi? Merak edenler için aşğıya SSD için yaptığım test görselini bırakıyorum.
  5. KeymeNc

Bilgisayarımı kötü ekran kartımı yavaşlatıyor?

Samsung 970 Evo Plus 1TB M.2 SSD bulunuyor sistemde. 1735482544 Ekran kartı çok eski sürücü bulana kadar uğraştım bi yarım saat zaten zar zor windows 7 driver'ı bulabildim zaten çoğu oyun açılmıyor. (Amacım zaten oyun oynamak değil.) Ekran kartı baya rezalet bir ekran kartı gigabyte silent pipe...
  6. KeymeNc

Bilgisayarımı kötü ekran kartımı yavaşlatıyor?

Merhaba yakın zamanda bir kasa topladım. Son parçam olarak sadece ekran kartı kaldı. Ekran kartını alana kadar çalışsın, oyunları ve programları indirebileyim diye garajda bulduğum NVIDIA 7600 GT model dandik bir ekran kartını taktım. Bilgisayar hem yavaş açılıyor, hem de genel olarak her...
Top Bottom