Arama sonuçları: *

1. F

Sistem parçaları arasında dar boğaz olma ihtimali nedir?

Fikrini beyenmedim doğru ama tavsiye ettiklerin bana geçmedi ki yüzden kötü dülerklerin san kalsın
  2. F

Genel bileşenlerile oynama taraftarı değilim amd 5 7500f amd9 9950x değil soğutucu yeterli ramlerin Mhz 6000yüksek ve cl32 yeterli ekran karı durumunda genelde Türkiye de çok kullanılan msı Asus gigabyte gibi biln ve güveni çok olan markalar tarafından almayı düşünüyorum kasa hadi kötü olabilir...
  3. F

Şuan tek dediğiniz pcu çok kötü bir marka başka bir sıkıntı var mı 4070 le amd 5 7500f 32 Ram yater mi bana onun açıklaması lazım pcu sonradan değiştirilebilir daha almadım alanakadar değişebilir genel bileşenler nasıl birde ara tatil indirimlerini beklicem zaten
  4. F

Tüm sistem parçaları için 55k max 56k aralığı 1735739628 Erkan soğutucu dahil olacak şekilde
  5. F

Fiyaf olarak 50k ile 55k gibi
  6. F

Genellikle fps oyunlarında cs valo rainbow gibi ağır olmayan oyunlar oynicağım onun dışında gta fivem, rdr, forza, spiderman, nfs unbaund, gibi hikayeli oyunların yanı sıra çok fazla dar boğaz yapacağını düşünüyor musunuz
  7. F

Değişen tek şey marka modeller aynı en nihayetinde
  8. F

Sağolun dar boğaz yama ihtilaine karşı yazmayı düşündüm 1735738866 Amd Ryzen 5 7500F fazla ısınan bir işemci değil sıvı soğutucu yazın da kışında 70 dereceye çıkartmıyor pcu fisby markasının arkadaşım aynı kasayı kullanıyor ve aylardır hiç sorun olmadan kullanmaya devam ediyor
  9. F

Sistem parçaları arasında dar boğaz olma ihtimali nedir parçaları İşlemci: Amd Ryzen 5 7500F Ekran kartı:gigabyte 4070 Anakart:Asus Prime B650M-K Ram:Lexar thor 2x16 6000mhz cl32 M2 1: 1tb kingston renegade 7300/6000 M2 2: 1tb sk hynix okuma yazma bilgisiyok S. Soğutucu:GamePower skadi square...
  10. F

Çözüldü✓ Hangi ekran karTı seçimi daha iyi olur

Ben sistem özelleştirmelerinden sistin bazı parçalarını değiştirdim İşlemci:Amd Ryzen 5 7500F Anakart:Asus TUF gaming B650m-plus Ekran kartı:Asus Dual GeForce 4060 ti yada tuf 4060ti ancak ikiside 8gb Erkan sıvı soğutucu Ram aynı olmakta Kasa fisby CX-500 750w 80+ Bronze Son olarak Nvm m2...
  11. F

Kıral benim düşünce yapısı amd 5 7500f full Asus dizmek ve içerisinde tuf serisi ekran olması ve anakar da 2 m2 slotu olması en üstte olan sistemin nelerini değiştirerek 4060 yada 4070 alabilirim
  12. F

Doğru ancak her biso a girdiğim zaman en az 2 3 saat biosla birbirimize başlıyoruz bazen yapamadan çıkıyorum ve bunun yüzünden Asus olan arkadaşım çok öneriyor ve daha önce rahat olduğunu görim ve kullandığım için Asus anakart olursa full Asus olsun taraftarıyım
  13. F

Ben her aldım pc nin anakartını ekran kartı ın Asus olmasına önem gösteriyorum önceki pc msı ve gigabyte karışımı bir pcydi ancak hiç alışmadım Asus benim için daha iyi bir marka bu sefer Anakart eken ve ekran kartını Asus alma planım var ekranı Asus tuf gaming VG279Q3A 27 inç modeli pc nin 6k...
  14. F

Bana DDR 5 full Asus olacak şekilde (Anakart, ekran kartı ve ekran) ana kart da wifi ve 2 m2 slotu ve yüksek Mhz ve 180hz ekran bir pc önere bilirsiniz ancak işlemcisi amd 5 7500f olursa çok güzel olur hazır sistem olmasa da olur tek tek toplamada olabilir sizin desteklerinizi rica ediyorum
  15. F

İşlemci:Amd 5 7500f Ekran Kartı:Asus Dual 4060 oc 8gb/ asus Dual rx 7600tx oc 16gb Bir masa üstü bilgisayar alam fikrindeyim ancak hangi ekran kartını seçiceğim konusunda kararsızım Asus Dual GeForce 4060 OC 8gb yada Asus Dual rx 7600tx OC 16gb modelleri arasında fikir ayrılığı yaşamaktayım...
Top Bottom