Arama sonuçları: *

1. A

Mavi Ekran Mavi Ekran Hataları Alıyorum

bildiğim kadarıyla devam etmiyor eğer sorun ram ise ve bununla çözülecekse işime gelecek yarın hemen 32 gb bir ram kiti alabilirim çünkü 1735607297
  2. A

diğer ram yaklaşık 5 saattir hiç hata vermedi
  3. A

Sorun ram değil mi ? 2 gün önce w11 kurdum daha yeni formatlandı sistem kısacası driver hepsi güncel 1735573799 Minidump dosyası burada https://drive.google.com/drive/folders/1qILr5GJR863_6qHqfxAAy2z9_C6Rm9nH?usp=sharing
  4. A

yaklaşık 3 saattir test ediyorum 2 kere mavi ekran hatası aldım birisi memory management diğeri critical process died
  5. A

Tamamdır 1 tanesini çıkartıp test etmeye başladım sonuçları paylaşacağım teşekkürler
  6. A

Sorunum ram ise aslında değiştirmek istiyordum zaten bu bahaneyle değiştirmiş olurum 32 gb dönmeyi düşünüyordum tam olarak sorunum ram mi ? başka bir donanımda sıkıntı yok sanırım değil mi ?
  7. A

Herkese merhaba yaklaşık 20 gündür çeşitli mavi ekran hatası almaktayım. Gerek oyun oynarken gerek normal masaüstünde takılırken mavi ekran veriyor sistem yeniden başlıyor bazen günde 10 kere farklı farklı verebilirken bazen bütün gün boyunca hata vermiyor. Bilgisayara format attım çözemedim...
Top Bottom