Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Yeni işlemci taktım ne yapmalıyım?

Anladım, deneyeceğim o zaman teşekkürler
  2. E

1764515147 Bir şey soracağım bu testler işlemciye yük bindiriyor ya bir zararı var mı?
  3. E

Te şekkürler 1764488966 Teşekkürler
  4. E

Hangi programla yapabilirim stres testini?
  5. E

Eminim. Görüntü bağdaştırıcılarından dahili grafiği devre dışı bırakıp halletim. Teşekkür ederim
  6. E

Bu işlemcide dahili grafik kartı var. Görev yöneticisinden kontrol ettim şuan bilgisayarım kendi ekran kartımı değil onu kullanıyor. BIOS'tan kapattığımda da komple ekran gelmedi. Ne yapmalıyım?
  7. E

Çözüldü✓ YENİ İŞLEMCİ İÇİN ACİL YARDIM

7500f'ten 7800x3d'ye geçtim. Bu işlemcide dahili grafik kartı var. Görev yöneticisinden kontrol ettim şuan bilgisayarım kendi ekran kartımı değil onu kullanıyor. BIOS'tan kapattığımda da komple ekran gelmedi. Ne yapmalıyım?
  8. E

Var ayrı ama görev yöneticisinde işlemcinin grafik kartı yazılı. Özelden mesaj attım oradan bakabilir misiniz rica etsem?
  9. E

Bir şey soracağım bu işlemcinin içinde grafik kartı var ya o yüzden amd radeon software'a girdiğimde açılmadı. İndirme başarısız diyor. Ne yapmalıyım
  10. E

Anakart MSI B650 Tomahawk Wifi
  11. E

Yeni işlemcimi (7500f'ten 7800x3d'ye geçtim) taktım da strest testi filan yapmadan düzgün çalıştığı anlaşılır mı? Ryzen master'da boşta sıcakşık 37 derecelerde geziyor.
  12. E

İşlemci değişiminde BIOS güncellemek zorunlu mu?

İyi forumlar, işlemcimi ryzen 5 7500f'ten ryzen 7 7800x3d'ye yükselteceğim. Anakartım MSI b650 tomahawk wifi ve bios sürümüm 7D75v1N. Bu güncelleme 13 Haziran 2025 güncellemesi. Bu işlemci için ise destek sürümü 2023'te yayınlanmış. Öğrenmek istediğim işlemci değiştirirken BIOS güncellemem şart...
  13. E

Yeni işlemci takmak konusunda yardım

Tamamdır, teşekkürler
  14. E

Msı b650 tomahawk wifi
  15. E

Şey merak ediyorum, alacağım işlemci ryzen 7 7800x3d bunun sürücüsü zaten 2023 yılında yayınlanmış. benim bios sürümüm de en sondan birkaç sürüm öncesi. Acaba yine de güncellemem gerekir mi? Bilgisayarda herhangi bir sorun yokken Bios güncellemesi yapma taraftarı değilim de
  16. E

Teknik açıdan değil de daha çok indirmem gereken driver, bios güncellemesi vs. gibi yapmam gerekenleri sormuştuö 1763300413
  17. E

Merhaba, arkadaşlar. İşlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum da yeni işlemciyi takmadan önce ve taktıktan sonra yapılması gerekenler neler?
  18. E

Dfs Bilgisayar güvenilir mi?

https://amzn.eu/d/iCKyBZ4 1761482844 Teşekkürler 1761482851 Teşekkürler 1761482857 Teşekkürler 1761482865 Teşekkürler 1761482875 Teşekkürler
  19. E

Dfs Bilgisayar güvenilir mi?

Merhaba, Amazon üzerinden DFS Bilgisayar satıcısından Ryzen 7 7800x3D tray işlemci satın aldım. İlk defa bu satıcıdan sipariş verdim. Güvenilir mi, daha önce oradan alışveriş yapanlar yoeum yapabilir mi rica etsem?
  20. E

*YARDIM* RDR 2 donma sorunu için çözüm

Sistem Özellikleri: Sapphire Nitro Plus 7800 xt Ryzen 5 7500 f Msı B650 Tomahawk wifi 16 gb ram 1 TB SSD 7300/6800 850W psu Steam'den Rdr 2 aldım ancak oynarken oyun sürekli donuyor ve 'program yanıt vermiyor' hatası veriyor. Çözüm bilen var mı?
Geri