Arama sonuçları: *

• Users: Merax
  • Order by date
  1. Merax

Bilgisayar kendini sinyal yok diyip uyku moduna alıyor.

Konuyu hortlatıyorum kabloyu HDMI İle değiştirdim sorun çözüldü ama şuan hala aynı sorun var napabilirim.
  2. Merax

Buyrun hocam oyun videosu DDU ile amd ekran kartı sürücüsünü sildim geri yükledim ama sorun çözülmedi Kablo varmı bakacağım umarım vardır ya.
  3. Merax

Merhaba birkaç ay önce Dell G2724D monitör aldım ve böyle bir sorun yoktu. Mesela oyuna giriyorum 5 dk geçiyor ekran kapanıyor scanning Signal diyor. Sonra no DP1 Signal from your device diyor ve going into standby mode deyip uyku moduna geçiyor. Bilgisayarı kasadan yeniden başlatınca görüntü...
  4. Merax

Rtx 4060 mı rx 9060 xt 8 gb mı rx 7600 xt mi?

Ayıp oluyor hocam 😂😂
  5. Merax

Bu ram alınır mı patriot

Onların yanlış montaj veya yanlış ayarlardan dolayı kaynaklanması normal. Kronik bir sorunu varsa bir bilgim yok hocam.
  6. Merax

Hiç gerek yok hocam o fiyat vermeye. O fiyatı vermek yerine diğer parçaları geliştirebilir rx 9060 xt 5060 ti ile kafa kafaya, artık dlss 4 ve fsr 4 arasında aşırı az bir fark var.
  7. Merax

Farkettim hocam düzelttim :D
  8. Merax

Bu ram alınır mı patriot

Bana göre hala f/p ram'ler ve çoğu hazır sistemde bulundukları için işe yarıyorlar.
  9. Merax

Bunları havada karada kapabilirsiniz hocam.
  10. Merax

Bunların arasından kesinlikle rx 9060xt alınmalı. Bütçe çıkarsa 16gb sürümü çok daha iyi olur.
  11. Merax

RX 9070 XT ve R5 9600 Sistem çok düşük performans veriyor.

Merhaba 1 hafta önce RX 9070 XT, R5 9600, 32 GB RAM, 750W PSU, 1 TB SSD'li bir sistem aldım. Ve bu sistemi 2K monitörde kullanıyorum YouTube'da videolara bakınca insanlar her şeyi fulleyince şehirde 100 FPS civarı alırken ben kampta 50-60 FPS ormanda 70 FPS civarları alıyorum ve çok kötü bir şey...
  12. Merax

Görseldeki sistem 59 bin TL'ye değer mi?

Hocam 5070 düşündüm ama 5 yıl 2kda kullanacağım için 12 gb vram yetersiz kalıyor.
  13. Merax

Hazır sistem hocam bu seçenek vardı üstü çok pahalı maalesef.
  14. Merax

Merhaba bir sistem alacağım ve 59 bin TL tuttu görseldeki parçalar uyumlu mu parasına değer mi yorumlarsanız sevinirim.
  15. Merax

Yardım 424 Türk Lirasına epic gamesden alınabilecek oyunlar.

Merhaba epic games cüzdanımda tam 424 tl var ve oyun satın almak istiyorum üstüne para olarak çok az ekleyebilirim önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
  16. Merax

Yardım 424 Türk Lirasına epic gamesden alınabilecek oyunlar.

Merhaba epic games cüzdanımda tam 424 tl var ve oyun satın almak istiyorum üstüne para olarak çok az ekleyebilirim önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
Geri