Arama sonuçları: *

1. I

4070 Super Marka Tavsiyesi

Millet sakin olun konuyu ben açtım asus aldım içim bu şekilde daha rahat
  2. I

Küçük olmasından dolayı 2 fan tercih ettim 1735743094 Bu kasanın yanında güç kaynağıda geliyor mu Muhtemelen seninle aynı sistem topliycam ekran kartım sadece asus olucak
  3. I

Çok bilgilendirici olmuş yorumun asus dual aldım dediğin gibi palittir pny dir onlardan uzak durmak mantıklı olandı yorumun için teşekkür ederim sıra işlemci ve anakartta
  4. I

Teşşekkür ederim Asus alma niyetindeyim, msi ile asus arasındaydım ama ventus serisi hakkında gördüğüm yorumlardan dolayı msi dan vazgeçtim
  5. I

😅 1735670031 Hocam sistem topliycam ben de ,sistemini yazar mısın ?
  6. I

Msi veya Asus almak bana da mantıklı geliyo
  7. I

İyi akşamlar iki fanlı 4070 super almayı düşünüyorum "ısınma sorunu pek olmadığından" marka konusunda kararsızım tecrübesi ve bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
  8. I

İşlemci konusunda kararsızım

Tamamda tek çekirdek o oyun işlemcisi photoshop edit kodlama gibi programlarda giriş seviyesinde işler yapıcam tıkanıp kalmaz mı onu alsam sence 1735576234 Vaktiniz varsa maks 45 k bütçede sistem önerebilir misiniz ?
  9. I

İşlemci konusunda kararsızım

Arkadaşlar merhaba hazır bir sistem almak istiyorum 40 45k gibi bir bütçem var giriş seviye edit ve aynı şekilde yazılım için kullanacağım ve aynı zamanda ekran kartını minimum 4060 12gb alacağım bir sistem dizmek istiyorum işlemciyi çoklu çekirdek mi yekli çekirdek mi almalıyım sizce ve tavsiye...
Top Bottom