Arama sonuçları: *

1. A

RX 6700 10 GB OC ekran kartının termal pad boyutu nedir?

RX 6700 ekran kartımın, termal pad kalınlığını nereden bulabilirim? Model: 11321-03-20G PAD denen bir şey kalmamış kartta.
  2. A

⚠️FSR 4 Artık DLSS destekli Tüm Oyunlarda❗❗❗

Hocam RX 6700 RX 7000 serisi kartlarda optiscaler la kullanılabilir mi?
  3. A

EA FC 25 Squad dosyasını atabilecek var mı?

İyi günler arkadaşlar. EA FC 25 squad dosyasını paylaşabilecek var mı?
  4. A

EA FC 25 Rus yazılımcılar tarafından kırıldı!

EA FC 25 sonunda kırıldı! Steam ve Epic Games üzerinde bulunan EA FC 25 Showcase, rus yazılımcı anadius tarafından kırıldı (şirkette olabilir emin değilim fakat kıran anadius). Oyunun tüm kilitleri kaldırıldı, online dışında tüm modlar çalışıyor. Sizce diğer Ea Fc (fifa) oyunları neden kırılmadı?
  5. A

Arkadaşlar ikinci el alacağım RX 6700 hakkında yazı.

Hocam yanlış anlaşılmış. Bundan önceki konularıma bakın, sıcaklıklar bayağı yüksekti. Termali falan değiştirdim, test ettim, şu an efsane kart. Cyberpunk 2077 her şey ultra da ölçüyorum fan hızım 1800 rpmlerde 70 derecenin üstüne çıktığını görmedim. 1735938050 Hocam böyle kullanıyorum zaten...
  6. A

Arkadaşlar ikinci el alacağım RX 6700 hakkında yazı.

Önceki açtığım konularda görmüşünüzdür, fevkalade bana göre testleri, ben test ettim bugün. Kartı satın aldım, müthiş bir performans müthiş bir sağlık. Furmark ss lerini almayı unuttum ama bizzat kendim test ettim. Occt 15 dakikalık VRAM testinde hata bulamadım. Yarım saatlık furmark...
  7. A

Saç için Pudra önerisi?

Hocam wax iyi güzel hoşta, parlatıyor ve kullanımı hiç pratik değil. Her saça da uygun değil. Bizzat ben biliyorum. Wax ve jöle ince telli saçlara olmuyor. 1735840169 Hocam diğerlerini önermiyorum ya.
  8. A

RX6700 Test Sonuçları Hakkında Görüşler

Hocam testini yapayaım, burasıyla paylaşırım. 1735835070 Genel oyun testlerini paylaşacağım. Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.
  9. A

Hocam ben kuru yere yatmam. Eğer çok fazla fan açarsa satın almayacağımı düşünüyorum. 1735834858 Kartı bizzat gördüm. Hazır sistem ile alınmış, kutusu faturası var. Güvenlik etiketleri üzerindeydi. Bir önceki testinde hotspot 103 dereceyi gördüğü için beğenmedim. Termali değiştirelim dedim...
  10. A

Hocam testini yapacağım zaten. Fan hızı grafiği varya hocam yarın onu kontrol edeceğim.
  11. A

Hocam yazıyı düzenledim. Hocam testi ben yapmadım alıcı yaptı. Son kez yarın ben test yapacağım.
  12. A

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar ve iyi bir yıl diliyorum. Geçen "RX6700 alınır mı?" hakkında konu açmıştım. Alınmaz demişti birisi. Termal macunu yeniledikten sonra fotoğrafları paylaşırım demiştim. Test sonuçları gerçekten hoşuma gitti. Sizde kontrol eder misiniz? Herhangi bir...
  13. A

Evet bir site yaptım. Sizce nasıl olmuş?

Yazı fontu çok keskin. Smooth olmasını beklerdim. Tasarımda renkler uyuşmamış. ATATÜRK 10 DA 10. Onun dışında problem yok. Kolay gelsin.
  14. A

Saç için Pudra önerisi?

Dostum piyasada çok fazla pudra kullandım, bir çoğu hemen hemen aynı ama bu farklı. Fiyatı bana göre biraz tuzlu ama gerçekten çok güzel. Önemli bir uyarı! Pudrayı saçına döktüğünün akşamı kesinlikle saçını yıkamalısın. Dökülmeye sebebiyet verebilir. Linki bırakıyorum...
  15. A

Yılbaşından önce acil pc lazım sizce bu alınır mı 25k bütçe

Hocam bence geleceğe yönelik bilgisayar topla. AM5 bir anakart daha güzel olacaktır.
  16. A

Arkadaşlar ikinci el ekran kartı alacağım, yardımcı olur musunuz?

Hocam bulunduğum ilde RTX 3060 var, onunda performansını sevmiyorum. AFMF 2 varken neden DLSS 3 kullanayım. Sadece RTX 3060 var. Termal macun yenilesem bir kaç değer düşer mi hocam? 1735585361 Hotspot ortalama kaç oluyor ki? MSAA 8X ile 0X arasında çok fark var mıdır? Oyunlarda fps manasında...
  17. A

Arkadaşlar ikinci el ekran kartı alacağım, yardımcı olur musunuz?

RX 6700 10 GB'lık Sapphire modelini ikinci elden alacağım, fiyatı 6750 TL. Alacağım kartın sahibi test sonuçlarını attı, bende test yapacağım ve kozmetiğini inceleyeceğim kartın. Sizin önerileriniz neler, neleri test etmem gerekli? Birkaç şey araştırdım, furmarka sok vb. dediler fakat hotspot...
Geri