Arama sonuçları: *

1. ReeLBoyS

İşlemcimi yükseltmek istiyorum yardımcı olurmusunuz

bütçem 8k yeni nesil bütün oyunları oynuyorum canlı yayın felan açıyorum
  2. ReeLBoyS

bir dünya yeni nesil oyunları oynuyorum ayriyetten canlı yayın yapıyorum o yüzden bütçem 7bin 8 bin felan 1735830835 valorant felan da dahil
  3. ReeLBoyS

bu sisteme amd takma şansım yokmu peki anakartı değiştirmeden
  4. ReeLBoyS

anladım hocam saolasın <3 1735826334 https://prnt.sc/eWTFfjqQy9Oz https://prnt.sc/typQZDNnukNN 1735826431 dediğin gibi çok bi fark yok dediğin diğer işlemci çok tuzlu geldi 11k ya satılıyor
  5. ReeLBoyS

daha uygun bi işlemci yokmu acaba ya
  6. ReeLBoyS

Teşekkürler
  7. ReeLBoyS

pek bilgili değilim ama detaylı işlemcileri yazarmısın yazdığımda yada direk öyle çıkarmı
  8. ReeLBoyS

Öncelikle Selamun aleyküm Anakartım: MSI Pro H610M-E DDR4 MS-7D48 Ekran kartım RTX 3070Ti OC şuanda kullanmış olduğum işlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F 2.50 GHz bana bu sistemde kullanabiliceğim güzel bir işlemci önerir misiniz? 2 tane bi fiyat performans birde biraz fazlası
  9. ReeLBoyS

Elimde 2 adet kasa var onun hakkında bilgi almak istiyorum

Öncelikle selamun aleyküm 1050ti OC ekran kartı 32gb ram amd ryzen 3600 işlemcili bir kasam var anakart asrok un tam hatırlamıyorum zotacgaming RTX 3070Ti OC 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F işlemci MSI pro h610m-e DDR4 anakart lexar 8x2 GB ram 3200mhz diğer kasamda bu şekilde toplamda...
  10. ReeLBoyS

8gb ram yanına 16gb ram takarsam nolur?

Teşekkür ederim
  11. ReeLBoyS

sana bir şey daha danışmak istiyorum işlemcimi yükseltmek istiyorum ne almam gerekir yayın açıyorum
  12. ReeLBoyS

Öncelikle msi pro h610m e ddr4 anakart 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F işlemci ZotacGaming RTX 3070Ti OC ekran kartı bir sistemim var elimde Lexar Thor Black 3200mhz cl16 ddr4 8 gb ram var 2 adet ve kingston 16x2 32gb ddr4 ramler var elimde lexarın cl değeri 16 olduğunu biliyorum ama...
Top Bottom