Arama sonuçları: *

1. E

Ali express kupon nereden bulunur?

Ali Express ilk sipariş indirimi hariç kullanabileceğim kuponlar arıyorum, nerden bulabilirim? Veya yakın zamanda olucak bir etkinlik var mı?
  2. E

(TEMU) IEM KULAKLIKLAR

Güçlü sağlam bass arıyorum hangisini almalıyım?
  3. E

A3 2017 şifre kırma verileri kaybetmeden

Babamın emektar telefonunu buldum içindeki fotoğraflar için açmak istiyorum ama sifreyi bilmiyorum sıfırlama yolunu biliyorum ama dediğim gibi sifirlamadan açmak istiyorum
  4. E

1688 veya yoybuy gibi sitelerden alışveriş yapma

Tamamen rastgele bir şekilde keşfettim yoybuy'dan alışveriş yapma süreci nasıl işliyor acaba bilen varmi? Birkaç urun var istediğim kargo ücreti gözükmüyor ama vergisi felan nasil olacak
  5. E

Temu urun iade etmeye gerek kalmadan ucret iadesi alma

Doğru olabilir fakat şöyle bir ss buldum yine forumdan baska bir arkadaşın sorunlu gelen urunu ve sorunsuz iadesi
  6. E

Ben açık açık ürün iadesiz para iadesi yöntemini öğrenmek istiyorum Attığım yöntemde bir defaya mahsus temunun verdiği hakkı kullanıyorum bunda sorun yok urunu iade etme yöntemini seçince 2 hafta urunu geri gitmesini sonra depoda incelenmesini sonrada gecerse paranın banka işlenmesini...
  7. E

Şuan yakın zamanda ekteki olayı yapabilen varmı? Tamamen kalktı mı bu olay yoksa rastgele mi çıkıyor?
  8. E

Benim ilk siparis zaten hadi çok bekletmese tamam 3 hafta bekleyemem pişman oldum aldigima
  9. E

Bi baraj mi var? Ne kadar altı iade veriyor?
  10. E

İkinci resimdeki yöntemle vergide geliyormuş tabi bende cikmiyor
  11. E

2-3 Hafta önceye kadar ben temudan bahçeye güneş enerjili lamba alayim dedim normalden gec geldi normalde 10 gunu geçmezdi ürünü açtım çalışmıyor zaten kutusu ezilmiş bir gün beklettim tepki yok ben 3 hafta iade beklemek istemiyorum bunun için bir yöntem yokmu iade etmeden ücret iadesi alsak...
  12. E

Temu'dan akıllı saat önerisi

Bir ara destekden isteyince 125 125 veriyodu ilk verdi Birtane sonra sipariş gecikmesinin nedenini öğrenmek için bidaha yazdım telafi için bidaha verdi çok etik bir şey değil ama birkaç defa tekrarlayabilirsin
  13. E

Haklısın da biraz meraktan alıyorum deneme amaçlı gibi düşün
  14. E

Fiyat önemli değil amoled ekranlı en fazla fonksyonu olan alabileceğim en iyisini arıyorum tek şart "temudan" olacak çünkü kuponlar çok önerilerinizi bekliyorum
  15. E

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

İhtiyaçları aldım artık fazlalıkları geçtim birsey daha alıp defteri kapaticam
  16. E

Temudan ne alabiliriz peki? Önerilere açığım kuponları harcayalım
  17. E

Aynı Bu durumda olan,sonradan kalkma ihtimali olan bir urun varmi? Çekelim bi tane elde bulunsun baya kupon birikti 1049 liralık bisey alsak sorun cikar mi?
  18. E

X20 alacaktım sonra alırım nasil olsa acelesi yok dedim bir dahada gelmedi x15 aldık mecbur neden bu ürünler kaldırıp geri getirilmiyor bilen varmi?
  19. E

Çok teşekkürler baska urun öneriniz varmi klasikler dışında
Geri