Babamın emektar telefonunu buldum içindeki fotoğraflar için açmak istiyorum ama sifreyi bilmiyorum sıfırlama yolunu biliyorum ama dediğim gibi sifirlamadan açmak istiyorum
Tamamen rastgele bir şekilde keşfettim yoybuy'dan alışveriş yapma süreci nasıl işliyor acaba bilen varmi? Birkaç urun var istediğim kargo ücreti gözükmüyor ama vergisi felan nasil olacak
Ben açık açık ürün iadesiz para iadesi yöntemini öğrenmek istiyorum
Attığım yöntemde bir defaya mahsus temunun verdiği hakkı kullanıyorum bunda sorun yok urunu iade etme yöntemini seçince 2 hafta urunu geri gitmesini sonra depoda incelenmesini sonrada gecerse paranın banka işlenmesini...
2-3 Hafta önceye kadar ben temudan bahçeye güneş enerjili lamba alayim dedim normalden gec geldi normalde 10 gunu geçmezdi ürünü açtım çalışmıyor zaten kutusu ezilmiş bir gün beklettim tepki yok ben 3 hafta iade beklemek istemiyorum bunun için bir yöntem yokmu iade etmeden ücret iadesi alsak...
Bir ara destekden isteyince 125 125 veriyodu ilk verdi Birtane sonra sipariş gecikmesinin nedenini öğrenmek için bidaha yazdım telafi için bidaha verdi çok etik bir şey değil ama birkaç defa tekrarlayabilirsin
Fiyat önemli değil amoled ekranlı en fazla fonksyonu olan alabileceğim en iyisini arıyorum tek şart "temudan" olacak çünkü kuponlar çok önerilerinizi bekliyorum
Aynı Bu durumda olan,sonradan kalkma ihtimali olan bir urun varmi? Çekelim bi tane elde bulunsun baya kupon birikti 1049 liralık bisey alsak sorun cikar mi?