Arama sonuçları: *

1. J

80.000 tl sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar maksimum 80 bin tl ye diyebileceğim kasa önerisi yaparmışsınız hem oyun hemde günlük kullanım için . Radeon 9070xt ve 5070 arasında kaldım . Amd nin ekran kartında kronik sorunların olduğunu söylüyorlar o yüzden ikilemde kaldım. İşlemci olarakta ryzen 7 7700x ve ryzen 7 7800xd...
  2. J

Radeon 9070 xt ekran kartı için anakart önerisi

Tamamdır kararımı verdim teşekkürler ilgilendiğiniz için
  3. J

Tamamdır çok teşekkür ederim
  4. J

Tamam pro b 850 iyi işlemcimle de uyumludur değil mi bu ryzen 7 7800x3D birde ama ryzen 7 9700x işlemciye göre Çünkü işlemcide de çok fazla performans farklı yoksa düşük olanı alıcam
  5. J

Sadece anakart ama dediğim gibi daha düşükte olabilir sadece performans ve kalite açısından önemli
  6. J

Kasayı daha almadım anakarta göre kasa bakıcam akvaryum kasalardan işlemci be ekran kartım tamam sadece anakart ve kasam kaldı ama önceliğim anakart o yüzden dediğim gibi performans ve sağlamlık açısından anakart arıyorum maksimum bütçem 10.000 ama 8-9 bin arası da olursa güzel olur
  7. J

Performans be kalite açısından onlar mı daha iyi 1772194488 Matx nedir bilmiyorum sadece istediğim sorunlu olmayan iyi performans ve kalite sunan bir anakart olması lazım
  8. J

Merhaba arkadaşlar ben Radeon rx 9070 veya 9070 xt ekran kartlı ve ama Ryzen 7 7800x3D model işlemcime göre anakart almak istiyorum ama bilgi sahibi değilim bazı anakartlar buldum. https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-b850-eagle-wifi6e-8200mhz-oc-m2-am5-atx-anakart-p-54098...
  9. J

Laptop satarken dikkat edilmesi gerekenler nedir

tamam teşekkür ederim
  10. J

Tamam yani bu bir ev gibi bir araba gibi üstünüze kayıtlı değil dimi
  11. J

Merhabalar ben yeni almış olduğum laptopumu satmak istiyorum. Ama alırken benim adıma benim tc numaram fatura üzerinde olduğu için ileride bir sorun olur mu . Yani bu laptop benim üzerime kayıtlı bir cihaz mıdır . Alan kişi ileride sıkıntılı işler yaparsa suçlusu ben mi olurum.
  12. J

İşlemci hızımı nasıl yükseltirim

Laptopum HP victus 15 furmark açtığımda işlemci testi yapmıyor
  13. J

Tamam bi o şekilde deneyelim
  14. J

Daha önce çekirdek satışını yükselttiğimde diğer bilgisayarımda 5 ghz ye kadar çıktı 1755095261 Ama bundaki ayarları yapmama rağmen çıkmıyor
  15. J

Merhaba arkadaşlar intel i7 13620h işlemcili laptopum var ve işlemci hızını ne yapsam da yükseltemedim çekirdekleri maksimuma çektim ama 1.50 ghz de kalıyor sürekli bunun bir çözümü var mı ya da işlemci güncellemesi yapılıyor mu yazılım ya da programla
  16. J

Hp victus 15 rtx 4060 75 Watt yeterli mi

Tamamdır teşekkür ederim.
  17. J

Teşekkür ederim sağolun tek temennim 3-4 yıl sorun çıkarmadan beni idare etmesi
  18. J

Umarım pişman olmam aldığım modelden oyun ağırlıklı olsaydım Asus rpg alırdım ama oyunla değil safariyle işim şu anlık 1754052932 Sıvı metal anakarta gelmesi ciddi sorun açardı benim plastiğe zararı yok ama alimyun benzeri maddelere zararı çok
  19. J

Ben daha önceki varlıkları sattım zaten bir kaç eşya aldım bilgisayar falan aldım güncel olarak yok elimde sadece mevsime göre orta vadeli yatırımlar yaparım artık bu laptoptan sonra yurtdışı hisselerine ağırlık vericem bunların filtrlemelerini de yaptıktan sonra alıcam
  20. J

Umarım kazandırırda rog zephrus alırız :) 1754052134 Çelişkiye düştüm
Geri