Arama sonuçları: *

1. Z

Yardım İşlemci Diablo 4'te 90+ dereceler çıkıyor

Büyük ihtimalle dediğin gibi hocam. Farklı bir çözüm yolu ürettim bu sefer olunca ben de şaşırdım gerçekten. Oyunu m2 ssd'ye kurdum derecesi baya bir düştü 79 85 arası gidip geliyor :D normalde sata ssd'de okuma yazma çok düşük biliyorsun ilk başta ondan şüphelendim demek ki doğruymuş. Kioxia m2...
  2. Z

Doğru hocam araştırınca fark ettim ben de Diablo 4 işlemciyi kullanan bir oyunmuş zaten çoğu kişiye sordum bu arada bu sıcaklık olayını benim gibi sorun yaşayanlar da olmuş bu işlemciden dolayı hep böyle bi 80 90 arası alıyorlarmış onlar da sanırım tek çözüm kule tipine geçmek en azından bu...
  3. Z

cooler master htk 002 sürdüm 1735758276 aydınlatır mısın dostum nasıl çözebiliriz bu sorunu power ve loada da bakayım bilmiyorum 1735758448 tabii ki de bir değiller piyasaya o kadar uzağım ki şu sıralar kıyaslama yapabilmek için aklıma direkt ''büyük'' ölçekli oyun olarak gta geldi hocam ne...
  4. Z

İşlemcim yüksüz bir şekilde ortalama 40 dereceleri görüyor fakat Diablo 4'te oyuna girdiğim andan itibaren 90 derecelerin üstüne çıkmaya başlıyor. Başka oyunlarda da denedim mesela GTA 5'te denedim sıcaklık 70 76 civarında. Bu sorun için yaptığım çözümler; 1-Termal macununu yeniledim(1 senedir...
Top Bottom