Arama sonuçları: *

1. Z

2k monitör karşılaştırma

vatandan almayı düşünüyorum ben de evet. Fakat aradığımda asus olanında vrr yok dedi oynarsın ama 60hz alırsın ps5 için dedi bu yüzden lg alacam gibi gözüküyor aldığımda da zaten testini yaptıracam ölü piksel vs sorun olmasın diye bide 3 taksit de peşin fiyataymış zaten daha iyi olur
  2. Z

2k monitör karşılaştırma

hem ps5 için hem de main monitör olsun diye iki model buldum hangisini almalıyım. Olması şart olan özellikler; - En az 120hz - 2K - IPS - HDMI 2.1 - G-SYNC Bütçe max 2. attığım monitör kadar 1- ASUS 27" TUF GAMING VG27AQM1A 1Ms(GTG) 260Hz QHD GAMING MONITOR 2- LG 27" ULTRAGEAR 27GR83Q-B 1Ms...
  3. Z

PS5 için 2k monitör önerisi

attığın monitöre baktım şimdi g-sync kullanmam daha doğru olmaz mı benim sistem nvidia ilerde pc'yi bağlamak istesem sorun olmaz mı bunda freesync var bide hdmı 2.0 diyor hocam 2.1 olması gerekmez mi bir de ben şu monitörü buldum buna da bi bakar mısın...
  4. Z

PS5 için 2k monitör önerisi

PS5 için monitör almayı düşünüyorum bundan 3 yıl öncesinde ps5 2k desteklemiyordu gelen bir yazılımla artık destekleniyor diye haberler okudum şuan araştırdığımda. Bu doğru mudur hala kullanan birkaç kişi de gördüm yayıncılardan. Bir diğer sorum da downscale / upscale sorunu yaşar mıyım? her...
  5. Z

Thermalright Assasin King 120 SE Asus Prime H610MK D4 anakarta uyumlu olur mu?

Arkadaşlar Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm 5x6mm kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum işlemcim çok ısındığı için ama kasaya sığma konusunda bazı endişelerim var. Mesela rami etkiler mi gibi aşağıda donanım özelliklerini bırakıcam yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Kasa=...
  6. Z

Thermalright Peerless Assasins kasama uyumlu olur mu?

evet sığıyor demek ki peki bu alttan desteği tam nereye koydun ve ne koydun destek olarak
  7. Z

Thermalright Peerless Assasins kasama uyumlu olur mu?

Kasa: Powerboost VK-G3506S USB 3.0 4x120mm İşlemci: i5 12400F Ram: GSKILL 16GB DDR4 3200Mhz Ekran Kartı: RTX 3070 OC Assasin Peerless kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum Diablo gibi oyunlarda fps drop yiyorum gpu kullanımı %0'a iniyor karakter yürürken vs cpu sıcaklığım oynarken 65 70 çok...
  8. Z

Yardım İşlemci Diablo 4'te 90+ dereceler çıkıyor

Büyük ihtimalle dediğin gibi hocam. Farklı bir çözüm yolu ürettim bu sefer olunca ben de şaşırdım gerçekten. Oyunu m2 ssd'ye kurdum derecesi baya bir düştü 79 85 arası gidip geliyor :D normalde sata ssd'de okuma yazma çok düşük biliyorsun ilk başta ondan şüphelendim demek ki doğruymuş. Kioxia m2...
  9. Z

Doğru hocam araştırınca fark ettim ben de Diablo 4 işlemciyi kullanan bir oyunmuş zaten çoğu kişiye sordum bu arada bu sıcaklık olayını benim gibi sorun yaşayanlar da olmuş bu işlemciden dolayı hep böyle bi 80 90 arası alıyorlarmış onlar da sanırım tek çözüm kule tipine geçmek en azından bu...
  10. Z

cooler master htk 002 sürdüm 1735758276 aydınlatır mısın dostum nasıl çözebiliriz bu sorunu power ve loada da bakayım bilmiyorum 1735758448 tabii ki de bir değiller piyasaya o kadar uzağım ki şu sıralar kıyaslama yapabilmek için aklıma direkt ''büyük'' ölçekli oyun olarak gta geldi hocam ne...
  11. Z

İşlemcim yüksüz bir şekilde ortalama 40 dereceleri görüyor fakat Diablo 4'te oyuna girdiğim andan itibaren 90 derecelerin üstüne çıkmaya başlıyor. Başka oyunlarda da denedim mesela GTA 5'te denedim sıcaklık 70 76 civarında. Bu sorun için yaptığım çözümler; 1-Termal macununu yeniledim(1 senedir...
Geri