Arama sonuçları: *

1. LedCorsair

Yardım Zotac GTX 680 oyunlarda crash sorunu

Seagate'in 1TB HDD'sini kullanıyorum ve %10 veya %15 kadar dolu, 787 GB boş yani.
  2. LedCorsair

Defalarca attım. Hatta HDD'yi full wipeladım bile, ama bana mısın demedi.
  3. LedCorsair

560 Ti kullanırken ama hiçbir sorun yaşamıyordum hatta baya da oynayabiliyordum. İşlemci soğutucusu değiştirsem bi' fark olur mu? Bu durumda önerebileceğiniz bi soğutucu var mı F/P açısından?
  4. LedCorsair

Hocam Performans'ından bi' ödün vermiyor, yalan söylemiyim ama oyun seçiyor gibi, çeşitli oyunlarda yağ gibi akıyor ve bilgisayarda gram sorun yok. Sorun yaşamadığım oyunlar; -League of Legends -Minecraft -TFT -Euro Truck Simulator 2 -PUBG Lite -Insurgency -Payday 2 -Uno -Furi İşlemcim'in...
  5. LedCorsair

İşlemcim abartı bir şekilde ısınmıyor, ısısıda gayet iyi ve Termal macunu yeni. Hatta Klimalarda kullanılan Termal macundan kullandım.
  6. LedCorsair

Hocam RAM'in birini çıkardım ve Valorant'ı denedim. Unreal Engine'den dolayı, lakin bu sefer oyun değil direkt bütün bilgisayar dondu.
  7. LedCorsair

Önemli olan Memory değil, Mimarisi... 1650 Super'in 4GB ile 1060 6GB versiyondan daha iyi olması gibi örnek verilebilir. Memory'den ziyade, daha çok mimari önemli ve yanında getirdiği özellikler.
  8. LedCorsair

Ramlerim yeni ve sağlam açıkcası, ama denerim.
  9. LedCorsair

İlk öncelikle merhaba. Önceden kullanmış olduğum MSI GTX 560 Ti Hawk Edition kartım arızalandığı için bu Kart'a yani Zotac GTX 680'e geçmek zorunda kaldım. Lakin CS:GO, Rainbow Six Siege, GTA V vb. oyunlar ve bir çoğu önceki kartımda açılırken şu anki kartımda hiçbiri açılmıyor. Hatta açılırsa...
Geri