Arama sonuçları: *

• Users: RYNO
  • Order by date
  1. R

Çözüldü✓ Bilgisayar mavi ekran veriyor

Sorun neyden kaynaklıymış hocam
  2. R

Oyundan atıyordu mavi ekran verdi

Arkadaşlar pc yi biraz yükselttim gtx1060 2ssd ve 8gb yeni ram taktım ve artık oyun oynarken hata vermeden oyundan atmaya basladı sabahta memory_management mavi ekran hatası verdi bu sorun ramlarla ilgili olabilir die memtest86 ile test ettim ve hata çıktı fotoğrafı alta katıcam sizce...
  3. R

Aniden oyunlar kapanıp duruyordu simdi mavi ekran verdi

Arkadaşlar memory_management mavi ekran sorunu nasıl çözülür ramlarle ilgili olabilir diye memtest86 ile test ediyorum sizce ramlerlermi ilgili?
  4. R

Aniden oyundan atma sorunu

sistemim gtx 1060 6gb 2x16gb ram 2x 256gb ssd işlemci amd ryzen 5 2600 güç kaynağımda 450w oyunu oynarken bir anda oyundan atıyor herhangibir patlamalı sahne olmamasına rağmen sizce neder boyle yapıyor?
  5. R

GTX 1060 için 280W PSU Yeterli mi?

yetmezse direk açılmazmı yoksa açılır oyun vs girince kapanırmı rgb vs hiçbişe yok pc de 2hafta dayansa yeter yeni psu alcam
  6. R

world ews-280
  7. R

arkadaslar suanki sistemim biraz patates gt420 ekran kartım 8gb ramim amd ryzen 5 2600 işlemcim 1tanede ssd var bunu 280w güç kaynağım kaldırıyor peki gtx 1060 6gb 16gb ram amd ryzen 5 2600 ve 2tane ssd yi kaldırırmı
  8. R

Bios pilini çıkart tak yapınca goglr bu sorunu vermeye basladı

Bios pilimi çıkart tak yaptım ve bu hata olmaya basladı daha once hiç bios güncellemesi yapmadım bu yüzden olabilirmi? 1736085136 sorun bu
  9. R

Ekran kartı ana kartıma olurmu?

Msi A320M-A pro anakartım var asus gtx 1060 ekran kartı anakartıma sığarmı?
  10. R

Çözüldü✓ Mönitorde güç var ama ekran gelmiyor

Düzeldi hocam mükemmel bir insansınız 🙏
  11. R

Çözüldü✓ Mönitorde güç var ama ekran gelmiyor

Kasa çalışıyor monitorde güç var ama ekran gelmiyor rami temizledim ekran kartını temizledim daha öncede oluyordu kendine kendine düzeliyordu bunun sorunu ne olabilir?
  12. R

Anakartım 3200 mhz yi destekliyormu

anakartım A320M-A PRO ve desteklediği max ram mhz si 3200(oc) olarak gosterio düz 3200mhz ram takarsam çalışırmı?
Geri