Arama sonuçları: *

• Users: Ufecc
  • Order by date
  1. U

M2 SSD Laptop Ana kartını Destekliyormu ?

Ana Kartım m2 ssd destekliyormu ?
  2. U

M2 SSD Desteği Bulunuyormu?

laptopumun ana kartı bu şekildedir m2 ssd yuvası varmı destekliyormu bakarmısınız?
  3. U

Laptopta Ram Slotu Var Mı

tamamdır 1 slot gömülü diğeri boşta vardı ona uygun ram aldım ve şuan bilgisayar rahatladı artık yeni ve güncel oyunlarda 8 gb ram yetmiyor ve ram gerçekten performans farkettiriyor.
  4. U

ASUS X541UJ
  5. U

Bu doğruyu söylüyormu ?
  6. U

Laptopumda Ram Slotları Varmı Nasıl Görebilirim Hangi Programla İçini Açmadan Çünkü İçini Açmak Çok Uğraştırıcı bir şey Ve İşin İçinden Çıkılmayacak Bir Çözüm Eğer Ram Slotum Varsa Ram Takviyesi Yapacağım 8 GB Ram Yetmiyor.
  7. U

Onboard ve Kullanılabilir Ram Miktarı Sorunu

Merhaba Sistem Özelliklerine Her Baktığım Zaman Bu Kullanılabilir Ram Gözüme Çarpıyor ve Bunun Sebebini Biliyorum Ama Nasıl Kaldıracağımı Bilmiyorum Bunun Sebebi İse Onboard Yani Laptobumundaki Dahili Ekran Kartı İntelin Verdiği Ayrılmış Video Belleğinden Kaynaklanıyor bana harici ekran kartı...
  8. U

Rainbow Bağlanılıyor Sorunu

Sorun Bağlanılıyorda Kalıyor Bazen Çabaladığımda Giriyor Ama Sonra Çıktığımda Tekrardan Böyle Oluyor Sorun Nedir ?
  9. U

Laptop İçin Ssd Önerisi

Çok Teşekkür Ederim
  10. U

Laptop İçin Ssd Önerisi

256 gb ideal diye düşünüyorum 300 - 400 tl arası 1606910879 Yada 126 gb da olabilir önemli olan bilgisayara hız kazandırsın.
  11. U

Laptop İçin Ssd Önerisi

Hangi Ssd Bu Bilgisayarda Daha İyi Performans Alabilirim ? ? Bu Bilgisayara Göre En İyi SSD Hangisidir önerir misiniz? ? Link Yasak Değilse Lütfen Bulduğunuz Fiyatıyla Birlikte Link Atarsanız Sevinirim.
  12. U

Laptop Ekran kartı Gömülü mü değil mi

Zaten bende harici ve dahili ekran kartı bulunmakta Masaüstünü Dahili kullanıyor Hariciyi ise oyunlarda.
  13. U

Tamamda onu nasıl anlayacağım işte
  14. U

GTX 980M GTX 980M iyi midir? ve kaç gb oluyor bunlar genellikle ? 1589065154 çünkü gb yükseltirsem oyunda grafik ayarlarını yükselteceğim ve darboğazı azaltacağım öyle düşünüyorum.
  15. U

Peki bu işlemciye göre önereceğin bir ekran kartı varmıdır acaba.
  16. U

İyide zaten laptopu benim ailem zorladı yoksa kasa alacaktım ama laptopu satamam anca ekleme yapabilirim başka önereceğiniz bir şey varmı birde ekran kartı alırsam darboğaz düşermi ?
  17. U

zaten bunu yeni aldım 3300 e 1 yıl oluyor herhalde
  18. U

Laptobum iyi mi? kötümü daha onu dahi çözemedim ama ekran kartım 2 gb bunu 4 gb yada 6 gb yapmak istiyorum çünkü yeterli fps değerlerini alamıyorum ve darboğazın engellenmesini istiyorum ve bu arada laptopların çoğunda gömülü ekran kartı var peki ekran kartının gömülü veya gömülü olmayan bir...
Geri