Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim 🔥🔥 Attack Shark CM02 Mouse Pad 392TL + vergi 🔥🔥

Bende turuncusu cm02 nin pürüzsüz ve hızlı iyi kayıyor
  2. M

Seni arkadaş olarak görüyorum, her zaman da öyle olacak

Konuşcaksam sömestr tatiline 10 gun kaldı girdjgimiz gün yazıp konuşabilirim aslında daha iyi olur 1736275104 Sizce ?
  3. M

Kızla konusmayali 3 hafta oldu geç deilmi konuşmak için napmaliyim
  4. M

Oncelikle kız beni engellemedi sadece takipten cikardi heryerden gerçi hemen hemen aynı neyse diğer soru erkeklerle hiç konuşmuyor sadece sınıfta 2 erkekle konuşuyor onun haricinde konuştuğu yok bana demisti ki ben bir erkeğin yanına gidip konusamam utanırım dedi
  5. M

Bende hoşlansa 5 sosyal medya platformundan cikarir miydi
  6. M

Utançtan dolayı instadan niye takipten çıkarıyor ki veya Spotify tiktok hepsi
  7. M

Arkadaşlar şunu farkettim ben kızın sınıfına gidince sınıfta olsa 1-2 dakika sonra çıkıyor mesela ben her uzun tenefüste o sınıftayım sınıfa gidersem sınıftan çıkıp bahceye çıkıyor sonra orda 20 dakka durup bahçeye iniyorum arkadaşla beni görüyor bahçede sınıfa çıkıyor yani ben nereye gitsem tam...
  8. M

Yok mu bir taktik bir yol gösterin ya
  9. M

İnstada 70 takipçisi var, kız çok utangaç ve kendi çapında dolaşıyor ortamci bir kız değil
  10. M

Kıza yenge diyorlardı kıpkırmızı oldu utançtan bence doğru soyliyor utangaç 1735761642 Dalga geçmediler ya sadece oo sevgili olmuşsunuz hayırlı olsun dediler o da ilk gün sonra ben hepsine söyledim bidaha yapmamalarını onlarda yapmadı birdaha, 5. Günün sonunda arkadaş kıza sormuş ne zaman...
  11. M

Kızla 5 gün okulda buluşup konuştuk ve 5 günün sonunda kız bana başlıktaki yazıyı yazdı ve okulda buluşmasak iyi olur yanlış anlaşılıyor dedi ayrıca ne konuşacagim ki kız heryerden takipten çıkardı ama arkadaş olarak kalalım demiştik neden böyle yaptı 🥲 1735761097 Ben direk sordum tipin mi...
  12. M

Merhabalar, kızla konuşuyorduk aynı okuldayiz ama farklı sınıfta o yüzden önce arkadasimdan instasini istedim ve ona takip attım takiplestik sonra selam falan konuştuk, 2 gün konuştuk 3. Gün okulda buluştuk bunu okuldan arkadaşları falan gördü dalga geçtiler sevgili yapmışsın hayırlı olsun falan...
Top Bottom