Arama sonuçları: *

1. LASCALLA

AM 5 AMD Ryzen 7 9800X3D sistem toplama

anakart karşılaştırmasını yaptım neredeyse aynısı ve 2025 model hemen onuda alıyorum teşekkür ederim. Ram leride araştırıp bitiririm bu işi :D
  2. LASCALLA

şuan 7800X3D işlemci indirime girdi hepsiburada üzerinde 11.360tl ye direk aldım bende 9800X3D indirimini beklemeden iyi mi yaptım bilmiyorum ama 2k oyun performans farkları olmadığını düşünüyorum yanına bu anakart güzel gider sanırım şimdide bunu alıyım teşekkür ederim. Bu anakartla uyumlu ram...
  3. LASCALLA

güç kaynağı kafadan 10 yıllık olması lazım halen güncel olarak kullanıyorum sıkıntı yaratır mı yeni sistemde ? diğer tavsiyelerin için teşekkür ediyorum takibe aldım
  4. LASCALLA

5000 serisi ekran kartı bekliyorum tahminimce 5070 Ti alırım. İşlemci olarak 9800X3D karar verdim araştırdığım kadarıyla en F/P olarak geldi Anakart - https://www.amazon.com.tr/MSI-X870-...f=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&s=computers&sr=1-1 düşünüyorum daha iyi Fiyat performans tavsiyesi olan varsa...
  5. LASCALLA

25-30k toplama pc tavsiyesi olan ? (Ekran kartı hariç)

5*** serisi ekran kartlarını bekliyorum sıfırdan sistem toplamak istiyorum 25-30k civarında var mı tavsiyesi olan fiyat performans olarak ?
  6. LASCALLA

Monitör almak için doğru zaman mı ?

teşekkür ediyorum , sanırım QD-OLED ekranlar yanmalara daha dayanıklı oluyorlarmış ve G9 da QD-OLED o konuda için daha rahatladı
  7. LASCALLA

evet sadece G9 hakkında çok fazla araştırma yaptım seven ve kullanan bundan sonra normal bi ekrana bakamazsınız diyor ama sevmeyende baya kötülüyor yani %50 %50 gibi gereksiz ve saçma sorun yaşatan çok fazla kişi olmuş birazda şans işi tabii ki birazdan siparişi veriyorum inş şans benden yana olur :)
  8. LASCALLA

evet , şuan 27 inç kullanıyorum oled ekrana geçmek istiyorum G6 ile G9 arasında kaldım ve araştırdığım kadarıyla çok farklı bi oyun deneyimi yaşattığını düşünüyorum sanırım G9 alıcam yaklaşık 1-2 saat içinde :D 1735855984 beni kandırdın birazdan alıcam sanırım , yurt dışı fiyatlarıda ortalama...
  9. LASCALLA

g9 bu fiyattan alınır mı peki ? 30bin tl civarı şuan
  10. LASCALLA

yeni modeller yakında gelir gibi sizce şimdi almak mantıklı mı yoksa indirim vs beklemek mi gerekli ? istediğim monitör G9 odyssey oled
Top Bottom