Arama sonuçları: *

1. M

HY300 - HY320 - HY350 Android Projeksiyon Yardımlaşma Modlama :)

Keystone otomatik düzeltme cihazını ters algılıyor muhtemelen. Ayarlardan kendin değiştirebilirsin yönünü.
  2. M

hy300 ve 320 için tüm yazılımları buldum, sorun yaşayan arkadaşlar tek tek deneyebilir. Link : Drive Kaynak : Youtube ‎‎‎‎‎‎‎ㅤ ㅤㅤ : Youtube (burada alliwava da kuruyor wifi ve bluetooth sorunu yaşayanlar için)
  3. M

satıcı da bilmiyor bence, sorun buradan kaynaklanıyor. En iyisi yurt dışından getirtmek veya vergisini ödeyerek satın almak. 1736955205 HY320 için yazılım arayan arkadaşlar, az önce bir shorts ile karşılaştım. Alliwava'da satılan hy320nin arayüzü farklı, denemek isteyen olursa diye atıyorum...
  4. M

Merhaba ürünü iade ettim ürün AMX500 model 720p projektörmüş. HY320 ismi ile satan satıcılar var dikkatli olun! Arkadaşımızın dediği gibi etiket kontrolü çok önemli. Şimdi ise ikinci el "Magcubic hy320" sipariş ettim. Geldiğinde sizlerlerle deneyimlerimi paylaşacağım. L1 lisansı için de...
  5. M

benim aldığım ürünün linki diğer hy320lerde arka kısmında gri bir eklenti var benimkinde yok. Acaba yan sanayi bir ürün de dolandırılıyor muyum diye düşünüyorum 🤔 projeksiyonun görüntü kalitesi sesi vs mükemmel ama bu tip ayrıntılar canımı sıktı.
  6. M

2800 e aldım o yüzden iade etmek istemiyorum, depolama dışında hiçbir sıkıntısı yok
  7. M

Merhaba, ben 3 gün önce hy320 aldım. Cihazın depolaması 8gb yazıyor farklı bir launcher yükledim oradan ayarlardan baktım 2.1GB gösteriyor. Uygulama yükleyemiyorum hafıza yeterli değil diyor. Sizde durumlar nasıl değişim-iade mi talep etmeliyim? Satıcıya sordum gömülü yazılım var o yüzden dedi...
Top Bottom