Arama sonuçları: *

1. S

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Şöyle bol taksitli, gerçek indirimli, kaliteli bi oyuncu koltuğu olsa da yesek
  2. S

🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6199 TL

Dostum FPS oyunları için 1080p 23.6”-24” monitör bir standarttır. Muhtemelen bu paraya 27” 1440p bi monitör almayı önerirdin, o monitörlerin ppi değeri 24” 1080p monitörlere göre epey farklı olduğundan 27” 1440p monitörde ölçeklendirme kapalı şekilde oyunu 1080p açarsan, ekranın dört bir yanında...
  3. S

❌İndirim Bitti! 879 TL Mercusys MR80X, AX3000 Mbps Dual-Band Wi-Fi 6 Router

Bayağı iyi fiyatmış ben aylar önce MR60X’i 900’e falan almıştım. Bu arada eğer firmware aynıysa ethernet backhaul mesh yapmak için modemden gelen kabloyu cihazın WAN değil de LAN portlarından birine takıp çalıştırıp bi 3-4 dakika bekleyin kendisini ona göre kuruyor. Bu basit bilgiyi günlerce...
  4. S

❌İndirim Bitti! AeroCool P300C mATX ARGB Akvaryum Kasa 2675 TL (Kritik Stok)

@İgito Hocam kasa geldi, saatlerce kurmaya uğraştım bi çalıştırdım kasa fanları dönmüyor ve ışıkları yanmıyor. Şu kontrol paneli denilen dalgadan bi pwm bi de argb soketini anakartın ilgili yerlerine taktım, panelden sata kablosu da çıkıyor ama o öyle boşta duruyor. Ekstra bi şey yapmam gerek mi...
  5. S

154mm yüksekliği var bunun normalde soldaki fan hafif yukarda ama en fazla 156mm falan oluyordur bu şekilde. Umarım sığar ya :D Memnun musunuz hocam malzeme kalitesi falan nasıl?
  6. S

Sanmıyorum ya hiç öyle bir yorum okumadım. Benim için önemli olan genişlikti çünkü Phantom Spirit var kendisi aşırı büyük ayrıca fanın biri ramlerin üstüne denk geldiği için hafif yukarda. Bu da o konuda epey iyi 285mm.
  7. S

Özelliklerine çok bakmadım hocam ya öyle bir söylenti olduğu için sorumluluğu üstümden atmak üzere yazdım, acaba dikey özelliği vardı da ona istinaden mi söylediler bilmiyorum. Zaten stok bitti sanırım 404 dönüyor. Umarım benimki iptal olmaz.
  8. S

https://www.perpabil.com/aerocool-p300c-mirror-a-rgb-matx-siyah-psu-yok-pmu12647 Çoğu yerde kargo ücretliyken burada kargo ücretsiz. Bu fiyatın aşağısına bulma ihtimaliniz yok zaten ben 1 adet aldıktan sonra kritik stok uyarısı çıktı. 3 fanlı ekran kartları sığmıyor diye okudum ona dikkat edin...
  9. S

2000 TL altında mesh kasa önerisi

Öyle RGB yokmuş no name markaymış falan hiç önemli değil. Sağlam olsun, phantom spirit sığsın bi de mümkünse mesh olsun yeter.
  10. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Çok takılmayın bu tür şeylere bi gpu özünde neyse odur. Farklı marka modellerdeki fark en fazla bi tık daha soğuk çalışması olur (belki). OC modellerde belki %5-10 TDP artırabilirsiniz ama çok da önemli değil. En ucuzu alın geçin.
  11. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Arada sadece 3 bin lira varken daha iyi olan ekran kartını al diyor. 9070 değil 9070 XT
  12. S

Yardım 15-25 bin tl arası taksit imkanlı f/p telefon önerebilir misiniz?

Arkadaşlar sağolun 12 taksitle 17699 TL’ye 128 GB’lık A56 aldım
  13. S

Alışgidiş’teki 128’lik versiyondan bahsediyorsunuz değil mi hocam? 256’lıkta da var mı böyle bir imkan acaba 1751009232 Yok telefonda uzun vakit geçiriyor arada story falan da paylaşıyor çamur gibi olmasını istemiyorum. A56 ve S21 FE arasında hangisini tercih edersiniz?
  14. S

Arkadaşlar anneme bir telefon almak istiyorum ancak android telefonlardan zerre anlamam piyasayı iyi bilen birisi öneride bulunabilir mi? Hangi mağazadan veya hangi platformdan kaç taksitle hangi telefonları almak mantıklı? Oyun falan hiç oynanmayacak en önemli iki parametre şarj süresi ve...
  15. S

🔥İndirim MSI PRO B650M-E Anakart 3.486 TL

Evet görmemiştim böyle bi şeyi zaten çok yeni olmuş sen diyince baktım. Yine de testlere bakmak lazım, 4 stick rami stabil kullanabilsek bile anlamlı bi performans avantajı yaratır mı ona da bakmak lazım.
  16. S

Olay marka değil segment. B650M-K her ikisi de doğrudan cpu’ya bağlı iki adet m2 slotu var, vrmlerde, m2 slotun birinde ve çipsette soğutucu plakası var vs. Aynı özellikleri Msi koyunca o da pahalı oluyor. Hatta sanırım B650m-K’ya denk model bi tık daha pahalıya gelir. 1750068041 DDR5’te 4 slot...
  17. S

Güzel fiyat 3.8k’nın aşağısına görmemiştim. Bu kart B650M-B ile neredeyse aynı. Ethernet kartları farklı bundaki 1Gbit ondaki 2.5Gbit. Bir de onda ARGB konnektör var bunda yok. Hala İyzico+Parolapara şansı olanlar Pckolik’ten Asus’un soğutuculu B650M-R’ını 3.4k’ya getirebilir.
  18. S

❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

chu 2’yi 200 küsür liradan satmışlar sold out olmuş ve kaçırmış mıyız gerçekten. Çok üzüldüm ya.
  19. S

❌İndirim Bitti! Patriot Viper Venom RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 4299 TL

500 lira fark var bir kötü rgb lede 500 lira vermeye gerek yok, varsın ramin de ışıksız olsun boşver
  20. S

❌İndirim Bitti! Patriot Viper Venom RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 4299 TL

Dostum hiçbirini değil https://www.sinerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200 bunu al.
Geri