Arama sonuçları: *

1. E

Öneri Bose Quietcomfort 35 II vs SennHeiser Momentum 3 Wireless vs Sony WH-1000XM3

1.bose quietcomfort 35 II. 2.Sennheiser momentum 3 Wireless. 3.Sony WH-1000XM3. Arkadaşlar bu 3 kulaklıktan hangisi daha iyi veya önerebileceğiniz gerçekten kaliteli bir kulaklık olursa (kablosuz olacak)önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler iyi günler NOT:bütçe 250 euro
  2. E

Düşük download hızı sorunu

tamam başka bir önerin var mı ?
  3. E

Düşük download hızı sorunu

Merhaba superonline kullanıcısıyım ve 20-30 gün önce modemimiz değişti ve modem değişimi sonrası 70 mbit hızı gördüm ondan sonra şimdi hız testi yaptığımda böyle bir sonuç alıyorum sizce sorun nerde veya superonline genelinde mi sıkıntı var upload öncedende bu civarlardaydı ama download niye bu...
  4. E

bilgisayar şifre kabul etmiyor

msconfigden tanılama başlatma seçtim ve yeniden başlattım böyle oldu
  5. E

Yardım Sistem Kesintileri CPU %100 kullanıyor

Bilgisayarı 40 dk boşta çalıştırdım sistem kesintisi 100 olmadı 1. Yöntem çalıştı cmd
  6. E

şuan dediğini deniyorum belki olur
  7. E

yok oyun oyarken 0 sıkıntı boşta iken
  8. E

format atmadan herhengi bir yol varmı varsa format en son çözüm olmasını umuyorum
  9. E

Başlıktada belirttiğim gibi sistem kesintileri CPU %100 kullanıyor Sistemim Monster Abra A5 v10.2 i7700 hq gtx1050 16 gb 2400 mhz samsung 250 gb ssd 1 tb hdd NOT:işletim sistemi ssd ye kurulu
Top Bottom