Arama sonuçları: *

1. E

Donanım arızası DRAM ışığı

tamam teşekkür ederim yardımınız için
  2. E

o zaman hem tavırlarından dolayı hem de anakartın yetersizliğinden dolayı iade etmemi öneriyorsunuz değil mi sorunun çözülmeyeceğinden değil
  3. E

evet gamegaraj
  4. E

hepsini gamegarajdan aldım hazır sistem olarak bir iki parçasını değiştirdim
  5. E

o zaman servisi beklemeden iade mi isteyeyim çözüm üretemezler mi bu soruna
  6. E

servis sonuçlanmadan iade talebini kabul ederler mi
  7. E

tamamdır çok teşekkür ederim herkese iyi forumlar
  8. E

2 günlük pc garanti kapsar herhalde bu durumu.Hatayı da net olarak bilmiyorum kafam çok karıştı ondan dolayı
  9. E

ekran kartına bir şey olmasın da diğerleri hallolur gibi
  10. E

bunu servis halleder mi peki herhangi bir arıza yaratır mı ekran kartına vs
  11. E

hocam hiç anlamıyorum vallahi bi kurulum yapıldı ama 1735938579 öyle bi durumda ne gibi masraf çıkar veya ne yapmamız gerekir düzeltmemiz için
  12. E

bios sürümünde hata çıkarsa garanti dışı dediler ama umarım dediğiniz gibi ramdan kaynaklı bir sorundur çünkü dram ışığı hiç sönmedi bios işlerinden de pek anlamıyorum umarım bizlik bir sorun çıkarmazlar
  13. E

yani uyumlu olmasa ilk gün açar mıydı onu bilmiyorum 1735937506 uyumlu diye biliyorum ama emin değilim
  14. E

masraf çıkmasından korkuyorum ya ilk gün oynadım 1 gün çalıştı çalışmadı servise yolladım dram ışığı ramlardan kaynaklıdır di mi anakart veya ekran kartında bi sıkıntı yoktur umarım
  15. E

bios ekranına ulaşamıyordum servise yolladım anakart vs masraf çıkartmasından korkuyorum 2 günlük pc. Servis bu mhz ayarlama işlemini yaptıktan sonra düzelir mi sizce bu hata
  16. E

hayır ram frekanslarını değiştiremedim çünkü ekran gelmiyor bios ekranına ulaşamıyorum 1735931672 sistem bu hocam
  17. E

Merhabalar bilgisayar 1 günlük kullanımından sonra görüntü vermemeye başladı.Kasa çalışıyor görüntü vermiyor. Anakartta DRAM ışığı yanıyor ram slotlarını değiştirmeyi denedim bios pilini çıkarıp sıfırlamayı denedim bir çözümü olmadı bunun nedeni nedir?
Top Bottom