Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Minidump anlayan arkadaşlar, mavi ekran problemi ve ardından Resetleme alıyorum.

Teşekkürler hocam , ilgilendiğiniz ve vaktinizi bana ayırdığınız için ayrıca teşekkürler. Yolunuz açık ve daim olsun
  2. B

Çözüldü✓ Minidump anlayan arkadaşlar, mavi ekran problemi ve ardından Resetleme alıyorum.

USB siz format atayım dedim. Onu bile yapamadan daha mavi ekran yiyorum 🤣. Kafayı sıyırmak üzereyim. Boot ekranı şu şekilde;
  3. B

Hocam kusura bakma hiç dikkat etmedim . Dosyalar şu; https://www.dosya.tc/server2/inh5lk/MINIDUMP.zip.html Hocam ekstradan benim laptopta iki adet 4GB ram var , her ikisini ayrı ayrı farklı yuvalarda test ettim sıkıntı çözülür mü diye ama tek fark, normalde 10-20 dakika içinde mavi ekran olurken...
  4. B

Minidumpta ki veriler bunlar; Laptop Güncel değil ama güncelleme başlattığımda veya hiç bir şey yapamadan mavi ekran veriyor. Sonsuza kadar bu şekilde devir daim yapıyoruz.
Top Bottom