Arama sonuçları: *

1. B

Laptopum'da Ekran yönetimi modundan "Sadece NVIDIA GPU" seçeneğini seçemiyorum.

Hocam selamlar, dediğini yaptim fakat maalesef hala o seçeneği seçemiyorum ve oyuna girdiğimde takılmalar devam ediyor. Harici monitörüm bağlı değilken gpu kullanımı 95 ve 99 arasında gidip geliyor, fakat monitör bağlıyken bu 60'ı 70'ı geçmiyor ve bu yüzden takılmalar yapıyor. 1736098881 Şimdi...
  2. B

Laptopum'da Ekran yönetimi modundan "Sadece NVIDIA GPU" seçeneğini seçemiyorum.

Dell Gaming g15 bir laptopa sahibim. 1 2 ay önce kendime harici bir Asus monitör satın aldım. Bu monitörle bir çok oyun oynadım ve bu oyunların hepsinde ufak takılmalar, fps düşüşleri olduğunu fark ettim. İlk başta laptopumla alakalı bir sorun olarak görüyordum bunu, taa ki harici monitörümü...
  3. B

Dell Gaming G15 Laptopumda cızırtıyla beraber anlık fps düşüşleri yaşıyorum

Hocam selam tekrardan, bugün inanılmaz bir olay fark ettim. Harici bir monitörüm var asus yeni almıştım 1 2 ay önce. Ben bu oyun takılmalarının sadece bu monitörde oynarken olduğunu fark ettim. Şimdi hdmı kablosunu çıkarttım ve laptopun kendi ana ekranından oynadım 3 tane oyun denedim 3'ü de yağ...
  4. B

Servis olayını yeni duydum hoşuma gitti normalde bu işler çok uzun bir süreçten geçiyor ve can sıkıyor. Dell servisine nasıl ulaşabilirim evime gelmesi için? İnternet sitesine baktım iletişim bilgilerini göremedim çok anlamam böyle şeylerden o yüzden boş sorularımı mazur gör lütfen :D 1735989226...
  5. B

Tanıdığım bir bilgisayarcıya götürmeyi düşündüm ,çünkü bu servis işlerinde baya bir zaman kaybı yaşatıyorlar. Garanti gitmemesi çok iyiymiş. Memnun bir şekilde kullandın mı peki? Ara sıra bunu satıp bir masaüstü dizme fikri geliyor da aklıma 😁
  6. B

Cok tesekkürler, en azindan problemin neyden kaynaklandigini anlamis oldum. En kisa zamanda bakimlari yaptiricam.
  7. B

1735985393 Şu şekilde çok anlamadigim için youtubeden bakıp yaptım, sanırım ekran kartı sıcaklıgım biraz yüksek. Çünkü maxi 95 veya 90 aralarinda gezmeliymiş sanirim.
  8. B

Selam öncelikle tesekkür ederim, dediğini yaptım fakat hala takilmalar devam ediyor. Ama bir nebze azalmış gibi hissettirdi. Bu dediğin işlemden sonra bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor mu?
  9. B

Merhabalar, 1 yıl önce Dell Gaming g15 oyuncu laptop'u aldım, Cyberpunk oynarken normalde oyunu ultra ayarlarda çok akıcı bir şekilde oynamama rağmen , çatışmaya girince, kalabalık ortamlara gelince, çok fazla ses olan sahnelere gelince kulaklığımdan gelen cızırtıyla beraber anlık fps düşüşleri...
Top Bottom