Arama sonuçları: *

1. M

700.000 TL ile 800.000TL ARAÇ ÖNERİSİ

bende bu arkadaşa katılıyorum. şuan sahibinden verilerine göre en çok satan otomobil wolksvagen bence golf olur temiz bulabilirsen. bulamazsan polo olabilir. hızlı istiyorsan atik polo gti olabilir. yok ben normal olsun gti filan gerek yok dersen temiz golf veya polo tabii ki golf olursa daha iyi olur
  2. M

Yardım Lian-li o11 dynamic evo rgb vs deepcool morpheus hangisi?

tamamdır hocam unutmazsam inşallah atarım veya yazarım foruma zaten
  3. M

sığıyormuş baktım şidmide hocam teşekkürler 1736001962 alacağım fanlar yüksek ihtimal lianli olacak
  4. M

sığıyormuş baktım. eksoz fanı yerine 2 tane değilde 1 tane takılıyormuş sığtığında normalde evolarda 2 tane bile takılıyordu. şimdi sıcaklık testlerine bakıyorum 1736000224 güzel hocam şimdi soğutma testlerine bakıyorum. bakalım ne durumda olacak kışın sorun değilde yazın ne durumda olur bilmiyorum
  5. M

güzel hocam da bu kasayı doldurunca benim masa taşırmı bilmiyom :D:D:D:D yana ayrı bir şey almam gereke bilir :D
  6. M

o braketi nerden bulacaz ? kasanın yanında geliyor mu
  7. M

sendeki max 360 diyor RGB olan versiyonu 420 diyor
  8. M

burda yazıyor hocam ben mi körüm 420 mm radyatör üst taraf destekler diyor 1735999418 https://lian-li.com/product/o11d-evo-rgb/
  9. M

kendi sitesinde desteği var yazıyor atıyorum linki https://lian-li.com/product/o11d-evo-rgb/ üstte 420 var diyor ama bendeki sığar mı ? bilmiyorum radyatör kalın ya ondan
  10. M

aynen bencede bende 420 var mesela ama sığar mı radyatörü bilmiyom
  11. M

aa senin bu kasada üstte de yok sanırım fan demi? ekzosda yok yani her ikiside yok. sıvı yerine normal hava soğutma kullandığından dolayı. birde bu kasanın modeli nedir?
  12. M

bunu biliyorum hocam. eğer soğutma sorun olmuyorsa yinede akvaryum daha iyi gibi en azından beyaz gibi kablolarıda rgb yapınca v.s baya güzel duruyor ondan geçmek istiyorum. bu modları biliyorum. 3 mod olmasada sanırım 2 modu vardı hatta bi aparatla 3 mod bile yapılıyor diye biliyorum lian li...
  13. M

tasarım hoşuna gitmemesi ayrıda denedin mi hocam ikisi arasındaki sıcaklık farkını? 1735996550 siyah işime yaramaz ki hocam benim :D zaten beyaz sistem topluyorum
  14. M

anladım hocam bende 9800x3d ve 5070 ti veya 4070 ti süper gibi bişe kullanıcam ondan daha güçlü olur heralde ısı daha çok olur filan yani bilemedim. gerçi çok üst düzey yapanlarda var ama
  15. M

düşünmemin sebebi elimde hali hazırda deepcool morpheus white olması :D birde soğutma performansı ikisi arasındaki birde en önemlisi şu bende arctic 3 420 mm var bunun radyatörü kalın sığar mı diye düşünüyorum her 420 destekleyene olmuyoır
  16. M

aynı performansı bekleme derken hocam neyi kastettin tam olarak
  17. M

az daga geriden çeke bilir misin hocam ? kasada görünsün merak ettim :D birde camları filan kapalıyken işlemcin ve ekran kartın ne bilmiyorum ama kaç derece oluyor ağır oyunlarda v.s
  18. M

SIVI SOĞUTMA VAR BENDE hocam yurt dışı getirttim yatıyor şuan arctic ııı 420 olandan. ama fanların hepsini duruma göre lianli yapıcam + dediğiniz gibi kabloların rgb olan lianli lerinden alıcam 1735995708 bir fotoğraf atabilir misiniz nasıl olduğunu merak ettim
  19. M

BÜTÜN SET DERKEN NELER HOCAM?
Top Bottom