Arama sonuçları: *

1. O

R9 AMD 9950X3D İŞLEMCİ HAKKINDA

Merhabalar, Daha önce Amd ryzen 7 9700x işlemcim vardı sonrasında amd ryzen 9 9950x3d 144 bellek işlemci aldım şuan ryzen 9 9950x3d işlemci kullanıyorum. FPS oyunlarından Counter Strike 2 oynuyorum eski işlemcimde aldığım fps daha yüksek görünüyor şuan ki işlemciye göre bu konuda yardımcı...
  2. O

Asus Rog Strix B850-A Gaming Wifi ANAKART OVERCLOCK YAPILMASI HAKKINDA

Merhabalar, Öncelik olarak sistem bilgilerini sizinle paylaşmak istiyorum Anakart : Asus Rog Strix B850-A Gaming Wifi İşlemci : Ryzen 9 9950X3D 144 Bellek Ram : 32 GB Corrsair Ekran Kartı : Nvidia Geforce 4070 Anakart ve İşlemciye Overclock yapmak istiyorum öneri tavsiyelerinizi ne yapmam...
  3. O

ÜST DÜZEY ANAKART ÖNERİLERİ 2025

almışken iyisini almak istiyorum sadece haklısın tabii ki 1765905081 tamam kardeşim pardon yanlış okudum 1765905293 Üst düzey alabilecek olduğum anakart öneriniz varsa link olarakda paylaşırsanız sevinirim overclock da yapmayı düşünüyorum aynı zamanda
  4. O

sonradan ekran kartını öncelik anakart kardeşim 1765904083 bu anakartı görmüştüm ama intel destekli olduğu için biraz sıcak bakmıyorum amd olursa işlemci kombinasyonu daha iyi olmaz mı ?
  5. O

30 bine yakın kardeşim 1765903236 Msi b650M - B
  6. O

Merhabalar Arkadaşlar Üst düzey anakart önerilerinizi bekliyorum yorumda paylaşırsanız sevinirim. 64 GB RAM Corsair ram AMD RYZEN 9 9950x3d İşlemci Nvidia 4070 ti ekran kartı Bilgisayar bileşenlerim anakartım düşük seviye şuan elimde ki bilgisayar bileşenlerine göre bu yüzden anakartımı...
  7. O

FACEİT SECURE BOOT İS NOT WORKİNG PROPERLY ANTİCHEAT HATASI

Merhabalar, Secure Boot is not working properly anticheat hatası alıyorum Anakart UEFİ modunda Güvenli Ön Yükleme Açık durumda hala hata veriyor bilgisi olan kişiler yardımcı olabilir mi. Paylaşmış olduğum resimdeki hatayı alıyorum.
  8. O

MSİ ANAKART AMD RYZEN İŞLEMCİ OVERCLOCK YAPMA

bios güncel yeni güncelledim
  9. O

TDP değerini nerden yükselteceğim görsel olarak gösterebilir misin TDP config 65W 45W görbildim sadece 105 watt tdp ile ilgili bi yer göremedim görsel varsa eğer yada yönlendirme yapabilirsen daha iyi olur
  10. O

Tdp değeri işlemcinin maksimum ürettiği ısı miktarı anlamına gelmiyor mu tam olarak etkisi ne olacaktır soğutma anlamında sıvı soğutucu baya ekstra olarak soğutuyor ısı değeri 44 49 arası genelde üstünü hiç görmedim işlemci anlamında yada overclock hız aşırtma yapamıyor muyum doğru mu anladım...
  11. O

MSİ PRO B650M-B ANAKART 32 GB CL28 6000MHZ CORSAİR RAM AMD RYZEN 7 9700X İŞLEMCİ LİQUİD FREEZER 360 SIVI SOĞUTUCU 1739679855
  12. O

Genel olarak baktım çok teferruat var sanırım detaylara inildiği zaman bilgisayarımın özelliklerini belirtsem daha kolay şekilde ne şekilde yapacağım kısmında bios kısmında yardımcı olabilir misiniz
  13. O

Teşekkür ederim gerçekten hevesliyim bu konuda bi tık üst seviyeye çıkmak istiyorum bilgisayarımda bu konuda yeterli diye düşünüyorum.
  14. O

Merhabalar öncelik olarak, MSİ PRO B650 M-B anakarta sahibim ve AMD RYZEN 7 9700X işlemciye sahibim overclock yapmak istiyorum detaylı şekilde bilgisi olan varsa paylaşabilir mi düşüncelerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
  15. O

GAMİNG PC ALINACAK RAM NE OLMALI

Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle gaming bi kasaya sahibim işlemci ryzen 7 9700x sıvı soğutucu liquid freezer 3 360 ekran kartı nvidia 4070 ram olarak karar veremedim 32 GB ram almak istiyorum ama hangisi daha iyi olur performans olarak overclock içinde aynı zamanda fikirlerinizi detaylı şekilde...
  16. O

GAMER ODA RAF AKSESUAR ÖNERİLERİ

Aynen biraz küçükmüş :) led filan olcak zaten rafta gösterişli bi kere yapıp güzel bişey çıkarmak istiyorum sonucunda
  17. O

Temuya çok güvenmiyorum bi kaç arkadaş bişe aldı almasa daha iyiydi walla eğer link vs görsel varsa paylaşırsan sevinirim kardeşim
  18. O

Merhabalar Öncelikle Arkadaşlar, Oyun köşesi yaptım kendime görselde paylaştığım gibi sol tarafta ki duvara monte raf yapmayı düşünüyorum ürünler gelecek kurulumunu bi kaç güne yapacağım ne tür ürünler aksesuarlar koysam rafın içerisine görsel anlamda daha çok göze hitap eder yada zengin...
  19. O

GAMER ODASI EKLENEBİLECEK MALZEMELER VE KABLO SORUNU

Kardeşim bu aldığım masa duvar siyah olacak duvar kağıdı ile birlikte görsel amaçlı mantıklı yorum düşüncesi olan varsa fikirlerini bekliyorum.
  20. O

GAMER ODASI EKLENEBİLECEK MALZEMELER VE KABLO SORUNU

Şuan karışık oda o yüzden eklemedim yani biraz toparladıktan sonra eklemeyi düşünüyorum mantıklı olan fikirlere her zaman açığım :)
Geri